FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Garmin Zumo GPS navigacijski sistem 396LMT-S za moto zemljevid Evropa

372,05 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
4 kosa
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
iPhone - Garmin
Čas dostave
5 dni
SKU:
C1384
EAN:
753759207731
Nazadnje posodobljeno
pred 1 letom

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Spremenite poti v pustolovščine
S svojim vremenskim odpornim šasijem, brezžičnimi povezljivostnimi funkcijami in 4,3" zaslonom na dotik, ki ga lahko uporabljate z rokavicami, je naš motorni navigator Zūmo® 396LMT-S zasnovan tako, da preproste vožnje spremeni v zvite, zahtevne dogodivščine, ki vas držijo privezane na cesto. In lahko deliš trenutke plăcute.cu prijateljem.

Vključiti skupino
Zūmo 396LMT-S, ki vam pomaga preprečiti, da bi se izognili zamornim cestnim poteh, vam zūmo® 396LMT-S omogoča, da določite svoje nastavitve poti, torej tiste poti navzdol, vetrovne poti s težkim terenom, ki vam je všeč. Datoteke GPX iz telefona 4 lahko preprosto pošljete v napravo zūmo, lahko pa tudi datoteke GPX delite s soteskami, tako da lahko vsi sledite isti poti. Ko je zūmo združen z telefonom, aplikacija Smartphone Link aktivira tudi LiveTrack, uporabno funkcijo, ki omogoča, da to storijo vaši prijatelji. za gledanje gibanja v realnem času, kadarkoli greš na sprehod.

Več prednosti bluetootha®
Za dodatno udobje sinhronizirajte svoj zūmo s pametnim telefonom in zvočnimi slušalkami ali slušalkami, ki jih omogoča Bluetooth (prodajajo se ločeno) in sprejemajte klice5, ne da bi vam bilo treba odstraniti rokavice ali slušalke. Shranite telefon v žep ali vrečko za sedlo in uživajte v handsfree klicih, ne da bi vas motili na cesti. Prav tako lahko dobiš prilagodljiva pametna obvestila za klice, besedilna sporočila, opozorila aplikacij in drugo. Poleg tega lahko celo nadzorujte svojo glasbo3 in sezname predvajanja iz pametnega telefona neposredno na zaslon zūmo navigatorja. Da jo lahko vzameš s 3000000000000000000000 glasba.

Brezplačne prometne informacije in vreme v realnem času
Kaj se dogaja pred tabo? zūmo® 396LMT-S vas lahko poveže z informacijami o prometu in vremenu v realnem času prek aplikacije Smartphone Link. Ta brezplačna mobilna aplikacija povezuje vašo napravo zūmo s pametnim telefonom iPhone® ali Android™.

Integrirani Wi-Fi vas ohranja na voljo
Posodabljanje zemljevidov in programske opreme je preprosto, ker ima Zūmo® 396LMT-S prednosti integriranega Wi-Fija. Ko je na voljo nova posodobitev in ste povezani z omrežjem Wi-Fi, boste samodejno prejeli obvestilo na zaslonu, da izvedete posodobitve na dotik gumba. Naprave zūmo ni treba povezati z računalnikom.

Boljša koncentracija z opozorili pilotov
Zūmo® 396LMT-S vam pomaga pri boljšem osredotočanju na cesti in varnejšim potovanjem ponuja uporabna opozorila na ozke krivule, spremembe prestav, nivojske prehode z železniškimi ali živalskimi prehodi, šolska območja in drugo. Prav tako ste obveščeni, ko boste vstopili v prepovedano smer. Prejeli boste opozorila na bližnjih semaforjih in fiksnih radarjih6. Poleg tega vam bo za dolga potovanja opozorilo o utrujenosti7 predlagalo, da si odpočijete in navedete počivališča, ki jih lahko razmislite po nekaj urah vožnje. Če želite dodati notranji mir, funkcija samodejnega obveščanja o incidentih8 v napravi zūmo pošlje sporočilo o lokaciji stiku z informacijami o lokaciji. vnaprej določena v primeru incidenta.

Nehaj voziti s svojim rezervoarjem skoraj prazen
Integriran potovalni računalnik z digitalnim indikatorjem ravni goriva je v vaši napravi vključen kot standarden. zūmo® 396LMT-S. Tako lahko ocenite, koliko kilometrov boste lahko pokrili, dokler se rezervoar ne izprazni. Dinamična opozorila o gorivu vas obvestijo, kdaj je čas za polnjenje in celo možnosti za polnjenje lokacij postaj. Uporaben indikator omejitve hitrosti vam pove, kdaj je čas za zmanjšanje hitrosti. Poleg tega vam lahko podatkovna zbirka digitalnih zaslonov kompasov in podatkovnih zbirk posameznih poI-jev za motorna kolesa (POI) pomaga najti servise za motorna kolesa, trgovin in druge lokacije. Vaša naprava zūmo vključuje tudi dnevnik zgodovine storitev, ki vam pomaga spremljati servisne intervale, kilometre in servisna dela, opravljena na motociklu.

Orodja za krmarjenje
Medtem ko je na poti z zūmo® 396LMT-S, funkcija aktivnega usmerjanja pasu zagotavlja glasne glasovne smeri in intenzivno obarvane puščice na zaslonu, da označite desni pas za naslednji zavoj ali izhod. Križišča in spremembe na vaši poti omogočajo lažje krmarjenje skozi kompleksne prehode. Prav tako vam funkcija naprej na poti naprave zūmo omogoča enostavno



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.