FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Pametni LED svetlobni trak
Gosund pametni LED trak bo vašemu domu dal odlično in udobno osvetlitev. Napravo lahko upravlja z aplikacijo, ki je na voljo v mobilnih napravah in uporablja pametne glasovne pomočnike, kot so Amazon, Alexa in Google Home. Funkcija izklopa omogoča nadzor osvetlitve tudi, ko niste doma. Naprava podpira pasovno širino WiFi 2.4GHz.

Svetloba v ritmu glasbe
Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu v kaseti lahko naprava preklopi na način, ki preklopi svetlobo v ritem glasbe. To je zanimiva rešitev za domače zabave, kjer si lahko zagotovite dodatno atrakcijo.

Raznolikost konceptov
LED trak je sposoben nastaviti 8 pripravljenih prizorov, ki glede na naše razpoloženje pomagajo spremeniti hišo v živahno in raznoliko okolje. Osvetlitev je odlična v kopalnici, kuhinji, dnevni sobi, stropu, stopnišču, mizi in televiziji.

Ne omejujte se
Z aplikacijo lahko ustvarite skupino trakov, ki jih lahko hkrati nadzorujete. Ta rešitev vam lahko prihrani čas, če želite standardizirati razsvetljavo doma. Trakove lahko upravljate iz različnih naprav. Če želite pridobiti nadzor nad njimi, jih morate le deliti z drugimi.

Funkcije:
Vhod: USB 5V / 1A-tDimenzije: 2.8m/11mmKomunikacija: WiFi (2.4GHz)Uporaba: Smart Life (Tuya App)Velikost škatle: 15×18.5×2.5



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.