FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Gps navigacijski sistem Garmin Zumo 396LMT-S za Evropo Zemljevid

309,00 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
3 kosa
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
iPhone - Garmin
Nazadnje posodobljeno
pred 8 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Spremenite potovanja v pustolovščine
S svojim vremenskim ohišjem, ponuja brezžično povezljivost in 4,3" zaslon na dotik lahko uporabljate z rokavicami, naš navigator za motorna kolesa Zumo® 396LMT-S je namenjen potovanju preprostega zabavnega navijanja, težkega, boste in lahko delite prijetne trenutke s prijatelji.

Vključite skupino
Zumo® 396LMT-S vam omogoča, da vnesete nastavitve za poti, to je proge, ki so vam všeč. Lahko preprosto pošljete GPX datoteke iz telefona v napravo zūmo ali delite GPX datoteke s prijatelji, tako da lahko sami sledite isti poti. Ko je zūmo združen z telefonom, aplikacija Smartphone Link vključuje tudi LiveTrack, priročno funkcijo, ki omogoča prijateljem, da vam sledijo v realnem času, kadarkoli vozite.

Druge prednosti bluetootha®
Za dodatno udobje sinhronizirajte zūmo s pametnim telefonom in slušalkami Bluetooth ali Bluetooth slušalkami (prodajajo se ločeno) in sprejemajte klice5 brez rokavic ali slušalk. Shranjujte telefon v žep ali sedlo in dobili hands-free klice, ne da bi se vam bilo treba spraviti s poti. Prav tako lahko dobiš pametna prilagodljiva obvestila za klice, besedilna sporočila, obvestila aplikacij in še več. Poleg tega lahko v brskalniku zūmo celo nadzorujete glasbo3 in sezname predvajanja na pametnem telefonu. Da lahko vzameš svojo glasbo s tabo.

Brezplačne prometne informacije in vreme v realnem času
Kaj se dogaja v obrazu? zūmo® 396LMT-S vas lahko poveže z informacijami o prometu v realnem času in vremenu prek pametnega telefona Link. Ta brezplačna mobilna aplikacija povezuje vašo napravo zūmo s telefonom iPhone® ali Android ™.

Vgrajeni Wi-Fi vas ohranja na novo
Posodabljanje zemljevidov in programske opreme je preprosto kot zūmo® 396LMT-S uporablja vgrajen Wi-Fi. Ko je na voljo nova posodobitev in ste povezani z omrežjem Wi-Fi, boste samodejno prejeli obvestilo na zaslonu, da boste posodobitve uporabljali na dotik gumba. Zūmo ni treba povezati z računalnikom.

Bolje se osredotočite na pilotna opozorila
Zūmo® 396LMT-S ponuja koristne informacije o zategnjenih čelnih krivuljah, spremembah hitrosti, prehodih ali prehodih živali, ki vam pomagajo bolje krmariti po cesti in biti varnejši. s šolami in še več. Prav tako ste obveščeni, ko boste onemogočili. Prenesi opozorila na bližnji semafor in kamere s fiksno hitrostjo6. V primeru dolgih potovanj vam tudi opozorilo o utrujenosti7 svetuje, ali se želite sprostiti in označiti počivališča, ki jih lahko upoštevate po nekaj urah vožnje. Za dodaten mir, zūmo samodejno poročanje o incidentih funkcija8 pošlje besedilno sporočilo z informacijami o lokaciji privzetemu stiku v primeru incidenta.

Ne vozite s skoraj praznim rezervoarjem
Vaš zūmo® 396LMT-S je standardno vgrajen s kolesom z nizkim gorivom. Tako boste lažje ocenili, koliko kilometrov boste lahko hodili, dokler rezervoar ne bo prazen. Dinamična opozorila o gorivu vas obvestijo, kdaj je čas, da se napolnite in vam celo ponudijo možnosti za iskanje elektrarn. Prirocen kazalnik omejitve hitrosti vam pove, kdaj je čas za upočasnitev. Poleg tega vam lahko digitalni zaslon kompasa in podatkovna zbirka poI za motorna kolesa pomagata najti servise za motorna kolesa, predstavništvo in druga mesta. Naprava zūmo vključuje tudi dnevnik zgodovine storitev, ki vam bo pomagal spremljati servisne intervale, kilometre in servis za motorno kolo.

Celovita zasnova, preizkušena na poti
Zasnovan z motoristi za motoristi, robusten zumo® 396LMT-S prinaša številne uporabne tehnologije za cesto med krmilnimi vogali Opremljen je z integriranim računalnikom na vozilu z zaslonom kompasa, znakom omejitve hitrosti in zasloni z intuitivnim vmesnikom na dotik, kar omogoča hiter in enostaven dostop do informacij, tudi z rokavicami. Robustno ohišje je odporno na hlape goriva, ultravijolično žarke, dež in še več.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.