FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

H78 Smart onto Bluetooth 1 95 h velyk roza

7,06 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm7194
EAN:
=VLOOKUP(A594,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Predstavljamo energetski ram smart r t, imenovan H78Max.
Ta pameten je okoljsko osveščen in ima veliko napredne funkcionalnosti. Kompakten m rete 44*38*11mm, lahko ga udobno nosite na zapestju.

Smart ra ima 1,95 h palčni LCD k letenje, na katerem lahko prikažete n navig l s inform ci kat. Bluetooth 5.0 + 5.0 dual-mode lahko v naredite stabilno s hitro stikalo d st m s naprave z kh z, p ld ul pametni telefoni. In capacit v t bb rint ses technol gia rint k fly ash s vez rl st commissioner.

H78Max je pameten, da ima izhodno energijo iz kamna m k d st k n l, ki ga zlomi 280mAh baterija t pl l. To lahko povzroči daljši zemid t s manj t lt si cikel. T lt si m dja je 2-polna povezava s t rt nik, tako da lahko uporabite r t i naenkrat.

Osnovna funkcija smart ra mos je t n l, vključno s h v many r gz t h v many r gz t t telefoni nyvb l, SMS k ld s t s t phone cross-l, spremljanje srčnega utripa st, v rnyom s- s v roxig n-monitor st, sleep monitor st, Bluetooth h v st, Bluetooth zen t s m g many m st.
Poleg tega podpira ss s, veliko uporablja, brest, eml hand two s glasbo, kot tudi t more move st s funkcija t p ld sedi zapestje elford t sa, f trimmed k fly ash , kark t s mobile phone searches s, t voli f nyk p, napt r, felv tel s t k k s. H78Max je pameten in ima geslo.

Smart lahko povzroči, da vaša glasba prejme s t i on n p r o g i e t i na veliko več, kot lahko vidite ul na WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp in Instagram. To mi lahko omogoči, da vedno ostanem v stiku s svojimi najboljšimi dogodki.

H78Max je pameten za podporo več športom in veščinam, vključno s skakanjem, tekom, dvigovanjem, namiznim tenisom, ram rballom, badmintonom, planinarjenjem itd.

smart ra je združljiv z različico IOS 9.0 s jabb ival, kot tudi Android 5.0 s jabb različico ival. P r n i t i r n i h

Odkrijte energijsko poln pametni H78Max in se potopite v vsakdanje življenje. Pazite na nebo, vklopite m s esk z h z , in fotografirajte k udobno s funkcijo lis smart na lm ny t. Uporablja se lahko v rt i na s in ima urejen videz.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.