FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Novi pregledni ovitek "S" za Huawei Honor 5X je zanesljiva rešitev, ki bo zagotovila zaščito vašega pametnega telefona brez ogrožanja vizualnih učinkov. Izdelano iz visokokakovostnega, prozornega računalniškega materiala, se ohišje popolnoma prilagodi obliki telefona, ne da bi pokrilo njegov prvotni videz. Odlični zaključki in natančni izrezi omogočajo enostaven dostop do vseh vrat in gumbov.

Prozorna torbica "S" je popoln spremljevalec za vaš Huawei Honor 5X - je tanek, lahek in ne dodaja nepotrebne teže. Zagotavlja 360-stopinjsko zaščito pred praskami, udarci in prahom, tako da bo vaš telefon vedno videti kot nov. Poleg tega je material, iz katerega je izdelan ohišje, nedrseč, kar zagotavlja trden oprijem in zmanjšuje tveganje nenamernega spuščanja telefona.

Ta eleganten kovček ni le funkcionalen, ampak tudi estetsko prijeten. Zahvaljujoč prozorni obdelavi vam omogoča, da v celoti občudujete obliko in barve vašega Huawei Honor 5X. Prav tako je enostaven za čiščenje - samo en robček je dovolj, da se znebite prstnih odtisov in umazanije.

Če iščete zanesljivo zaščito za vaš Huawei Honor 5X, potem je pregledna torbica "S" odlična izbira. Kupite zdaj in uživajte v zanesljivi in elegantni zaščiti pametnega telefona.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.