FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Igralna tipkovnica - GK650K Omnis Kailh Blue RGB

113,27 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Igralna tipkovnica - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Puding Edition
Igralna tipkovnica - GK650K Omnis Kailh Blue RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition je mehanska tipkovnica v polni velikosti (s numerično sekcijo), ki bo izpolnjeval zahteve ne samo igralcev, ampak tudi ljudi, ki študirajo ali delajo za računalnikom. Značilnosti so: trdna in kompaktna konstrukcija, ki temelji na aluminijastem vrhu, fenomenalnega izgleda in trpežnih Pudding blazinic, izdelanih v tehnologiji Dvojno injiciranje PBT, priročen valj za prilagoditev ravni glasnosti, magnetni počitek dlani, nastavljivo RGB osvetlitev, tudi na strani tipkovnice, pa tudi obsežna programska oprema in makro podpora. Zahvaljujoč temu bo GK650K deloval med delom, med šolskimi razredi, zvečer pa bo omogočil udobno in učinkovito zabavo v vaši najljubši igri. Kailh Blue stikala bodo delovala kjerkoli morate biti popolnoma prepričani, da je bil ključ aktiviran.

Mehanska tipkovnica polne velikosti

Tipkovnica s polnim formatom ne bo delovala le v igrah, temveč tudi v vsakodnevni uporabi. Zahvaljujoč numeričnemu bloku, SPC Gear GK650K omogoča učinkovito vnašanje numeričnih vrednosti v pisarniške programe, izvajanje hitrih matematičnih izračunov ali dodeljevanje dodatnih funkcij v igrah. Poleg tega je vsak od 104 gumbov individualno osvetljen, kar vam omogoča prilagajanje sloga osvetlitve celotne tipkovnice po vaši volji in tudi povečanje udobja dela v težkih svetlobnih pogojih.

Sodobna zasnova

Videz tipkovnice SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition združuje klasičen slog z igralno krempljem. Njegovi ostri robovi in obrisan aluminijasti vrh z rebrastim počivalnikom dlani izgledajo odlično tako na igralčevi mizi kot v pisarniškem okolju. Vendar to ni vse, saj je tipkovnica opremljena tudi z RGB LED trakovi, ki se nahajajo na straneh, ki dodatno osvetlijo in vizualno obogatijo računalniško postajo.

Durable PBT keycaps

Tipkovnica SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition je opremljena s PBT ključavnicami, narejenimi v tehnologiji dvojnega injiciranja. Med tem postopkom se dve barvni različici materiala vbrizgata v plesni eno za drugo, s čimer dobimo edinstven dvobarvno končanje in visoko togost. Blazinice za puding bogatijo estetske vrednosti igralskega položaja tako podnevi kot ponoči, zahvaljujoč njihovi trajnosti pa zagotavljajo visoko odpornost proti odrgninam ključev. Tudi po dolgotrajni uporabi bodo keycaps obhajale svoj edinstven videz, ki ga je najlažje ceniti skupaj s popolnoma prilagodljivo RGB osvetlitev.

Nastavljiva RGB osvetlitev

Prilagodljiva RGB osvetlitev vam daje skoraj neomejene možnosti barvnih kombinacij. Zahvaljujoč temu lahko izbirate med 18 različnimi učinki od fiksne osvetlitve ozadja, preko gibljivih vzorcev, kot so val ali počasna sprememba barve, do osvetlitve ozadja, ki reagira na pritisk na določen gumb. Vse spremembe učinkov lahko naredite preko programske opreme SPC Gear, ki vam omogoča individualno prilagoditev videz osvetlitve ozadja.

Visoka trpežnost

Konstrukcija GK650K je bila ojačana z aluminijasto ploščo od zgoraj. Zahvaljujoč temu je tipkovnica izjemno vzdržljiva in odporna na vse vrste deformacij, tako za hitro tipkanje kot med razburljivo zabavo v vaši najljubši igri. Poleg tega daje napravi edinstveno in voščilo zasnovo. Široka gumijasta stopala skupaj z ustrezno težo tipkovnice vplivajo na njeno stabilnost, kar povečuje udobje uporabe.

Počivanje zapestja

Da bi izboljšali ergonomijo tipkovnice, tako pri vsakodnevni uporabi kot tudi pri igralnih poteh, GK650K prihaja s počivališčem za dlani. Magnetni nosilci, kot tudi posebni utori v ohišju tipkovnice omogočajo enostavno pritrditev in odklop. Odvisno od vaših potreb se lahko postavi na kateri koli razdalji od tipkovnice, široka gumijasta stopala pa zagotavljajo stabilizacijo blazinice na mizi. Na vrhu blazinice so tudi trikotni utori, ki ne izboljšujejo le ergonomijo, ampak tudi bogatijo videz tipkovnice.

Volumni valj

Tipkovnica GK650K je opremljena s širokim kovinskim valjem za nadzor ravni zvoka. Vsak njegov gib je poučen s dojemljivim skokom, ki omogoča natančno nastavitev glasnosti zvoka. Sam valj je izjemno funkcionalno dodajanje. Samo segajte ponjo in preprosto spremenite raven glasnosti.

Kailh modra mehanska stikala

Tipkovnica je opremljena s stikali Kailh Blue. So odlična izbira za ljudi, ki radi veliko tipkajo Aktivacija stikala se pojavi z jasnim, značilnim klikom zvoka, ki ga mnogi obvestijo o zvoku, ki so ga naredili pisalni stroji. Kailh Blue je super za tiste igralce, ki



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.