FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Igralna tipkovnica - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

84,86 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 4 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Igralna tipkovnica - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Igralna tipkovnica - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown je majhna mehanska tipkovnica, ki smo jo ustvarili iz dveh razlogov. Najprej vam želimo dati svobodo uporabe prenosne opreme. Drugič, radi imamo lepe stvari, ki privlačijo zavidajoč videz.

Zaradi tega vam podamo majhno konstrukcijo z Pudding gumbi iz PBT plastike, ki so bili ustvarjeni v Double Shot tehnologiji. Ne samo, da izgledajo kot cosmic, ampak so tudi odporni na odrgnino. Pod vsako od njih skrijte Kailh Brown mehanska stikala. To je najboljša izbira, če veliko kliknete in iščete relativno tiho mehansko tipkovnico.

Fotogenični in trpežni malček

Radi rečemo, da je Thock TKL Pudding Brown fotogenični in trdi malček.

To je zato, ker smo ga zavili v lepo in majhno tkl turnir šasije. V praksi to pomeni, da se bo prilegalo brez težav, kjerkoli v polni velikosti tipkovnice pravijo: Pozdravljeni, ne bom vstopil tukaj. Prav tako bo pustil prostor za nekaj oblikovalske pripomočke.

To smo dosegli tako, da smo se odrekali številski blok. Zaradi tega je tipkovnica Thock TKL Pudding Brown majhna in popolnoma pripravljena za akcijo.

Backlit Pudding tipke

V Thock TKL Pudding Brown so nam najbolj všeč backlit Pudding tipke. To je prostor v primerjavi z običajnimi gumbi. Z enim klikom jih lahko ujemate s svojim razpoloženjem, slogom mize ali igro, ki jo igrate. To je posledica ključev, ki smo jih naredili v Double Shot tehnologiji. Med tem postopkom se v ključni kalup vbrizgata dve vrsti trpežne PBT plastike. Po zaslugi tega gumbi ne zbrišejo, njihov mlečno beli del (od tod tudi ime Pudding) pa oddaja ARGB svetlobo.

Kailh brown stikala

Ali veste, kako lahko poznate uporabnike taktilnih stikal? Zelo redko določajo status AFK. Vse v vsem, nismo presenečeni nad njimi, saj s takšnimi stikali ne čutite, da ste že nekaj ur neprekinjeno klikali in si še vedno želite več.

Kailh Brown so taktilni stikali. Dobro se slečejo v situacijah, ki zahtevajo gladke premike. Vzdržljivi so tudi, njihova življenjska doba je ocenjena na do 50 milijonov klikov (in zahvaljujoč funkciji N-Key Rollover se bo vsak od njih posnel in izvršil).

Poleg tega se sliši prijetno tiho. Predvidevamo, da bo svoje oboževalce našel med ljudmi, ki pogosto uporabljajo tipkovnico pozno (in med sostanovalci).

Pernateža

Tipkovnica Thock TKL Puding Brown je pravi peresni borec. Malo tehta, a bo veliko znojelo.

Njegovo vzdržljivost smo preizkusili med vsakdanjimi izleti v pisarno na drugem koncu mesta. Zahvaljujoč temu smo prepričani, da vam damo tipkovnico, ki jo lahko vzamete s tabo dobesedno kjerkoli in bo še vedno videti na dan nakupa.

Njegova konstrukcija z aluminijastim vrhom je preprosto odporna na poškodbe in zelo toga. Poleg tega mizo drži mirno in se ne premika niti med dolgotrajnim delom. Z videzom nje tudi po vrstnem redu, embossed vzorci na dnu in ARGB razsvetljava ji dajejo feisty značaj.

Moje ime je RGB. ARGB

Bodimo iskreni, tipkovnice brez osvetlitve ozadja izgledajo v redu. Če pa želite kliknete v temi, izstopate iz množice ali navdušite svoje prijatelje s foruma, potem je ARGB oprema popolna izbira.

Z Thock TKL Pudding Brown lahko ujemate videz tipkovnice s svojim svetovnim upravljalnim centrom. Označite vsak od 87 gumbov na drugo barvo, spremenite barvo tipk ali nastavite en učinek za celotno ploščo. To lahko storite s pomočjo vključene programske opreme ali s tipkovnice, ne da bi namestili programsko opremo.

Morda bodo nekateri rekli, da gre za nepotrebno pripomočko (to možnost lahko vedno onemogočite)... Če pa se želite igrati z dizajnom in spremeniti videz vaše mize, vas bo ta ARGB osvetlitev navdahnila.

Nastavitev kota nagiba v dveh fazah

Za vaše udobje smo opremili Thock TKL Pudding Brown z nastavljivimi nogami. Zahvaljujoč njim lahko tipkovnico postavite v eno od treh višine podpore tako, kot vam je najbolj všeč.

Več načinov za kabel

Tipkovnica Thock TKL Pudding Brown kovček omogoča usmerjanje kabla v eno od treh smeri. Zahvaljujoč temu imate priložnost, da bolje izkoristite prostor na mizi.

To je zaradi snemljivega kabla in treh posebej pripravljenih kanalov na dnu tipkovnice. Vsak od njih vam omogoča, da kabel položite v priročnem položaju, na primer bližje grommetom ali na robu tabličnega ploščka.

Vse pod nadzorom

Imaš rad vse pod nadzorom? Z vami v mislih, smo opremili Thock TKL Pudding Brown s funkcionalno programsko opremo.

Prisežemno ga imenujemo Bog Način. S svojo podporo lahko prilagodite vse nastavitve tipkovnice svojim potrebam, spremenite vrsto ARGB razsvetljave, njeno barvo, konfigurirajte način delovanja številnih učinkov



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.