FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
16 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Impregnira in čisti

na zahtevo /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
na zahtevo
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Fila
Nazadnje posodobljeno
pred 8 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Nega prhe, prekrita z fila raztopinami

Fila's Surface Care range vključuje različne tretmaje za vzdrževanje prhe in ploščic. Raztopine segajo od čistil in izdelkov za tesnjenje, do protivodnih kapljic tretmajev. Vsi izdelki ščitijo izvirne lastnosti - brez spreminjanja videza - in zagotavljajo hitro, varno uporabo. Proizvodnja je podprta z Novim certifikatom ISO 14001:2014 Fila, njegovo obsežno paleto pa priporoča več kot 200 vodilnih blagovnih znamk na tleh.

Novi ščitniki ploščic vključujejo tesnjenje brez vehikla, ki ščiti maže – FILAMP90 ECO PLUS. Del nagrajene Zelene črte fila je impregnator, odobren leed, namenjen poliranim porcelanskim površinam in naravnemu kamnu. Zagotavlja varno uporabo brez vonja in ščiti tudi črte.

Za tuširanje, dvojno čistilo za steklo in zaščitnik - FILANO KAPLJICE - je brezplični pršilni tretma, ki čisti brez prog. Ustvarja tudi neviden hidrofilni film – podoben molekulam vode – zato kapljice vode drsijo s površin, ne da bi pustile vodnega sledu. Brez topila, nekislinska formula je idealna za ploščice, steklo in ogledala – pa tudi steklene mozaike in glazirano keramiko. Uporablja se lahko tudi za čiščenje izlivov, jeklenih obrekov in Plexiglasa.

Za začetno čiščenje in tekoče vzdrževanje, druge obdelave vključujejo globinsko čiščenje descaler, DETERDEK; čistilo za čiščenje in odstranjevanje voska, FILAPS87; rutinsko čistilo za pršilo, FILAVIA BAGNO; čiščenje FUGANET in najbolje prodajani pH-nevtralni detergent, FILACLEANER.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.