FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
6 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Indukcijska posoda Delicatessa 90 Flex

671,39 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Klarstein - NONE
SKU:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Nazadnje posodobljeno
pred 2 tednoma

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


KATALOŠKA CENA: 3.689,99 zł
Delikatessa 90 Flex, vgrajena indukcijska kljuka, 5 con, 7400W, avtark
Kuhanje brez omejitev: indukcijska štedilnik Klarstein Delicatessa 90 Flex optimalno uporablja prostor z minimalno porabo energije med kuhanjem. Združuje tehnične inovacije z razkošnim videzom, zahvaljujoč vitroceramični površini pa daje kuhinji nov sijaj.
Vgradna kuhališča Klarstein Delicatessa 90 Hybrid ima pet ogrevalnih polj s skupno močjo 7400 W, razdeljenih na 1 x 2300, 2 x 2000 W in 2 x 1500W, s tem pa je vsebina posode v rekordnem času zakuhala. Zahvaljujoč tehnologiji VarioHeating sta dve ogrevalni coni na levi ali Na desni strani se združijo v eno. Funkcija prepoznavanja prisotnosti lonca omogoča kombinirano ogrevalno polje prilagoditev velikosti loncev, pon in ovcenov, pa tudi velikim kuhinjskim pripomočkom, ki se ne prilegajo enemu ogrevalnemu polju. Delicatessa 90 Flex po eni strani porabi le energijo, primerno za zadevni lonec, po drugi strani pa omogoča uporabo loncev in ponv različnih velikosti. Vsa posamezna polja in flex cona imajo ločen nadzor moči in funkcijo ThermoBoost, zahvaljujoč kateri se moč hitrega ogrevanja ponovno poveča na 3000 W. Za enostavno delovanje keramične plošče Klarstein Delicatessa 90 Flex se uporablja integrirana touch plošča SenseControl z drsnikom na dotik za upravljanje moči in digitalni zaslon. Zahvaljujoč temu dodatni regulatorji in gumbi ne ovirajo elegantnega videza delovne površine kuhalnika. Poleg temperature se lahko za vsako ogrevalno polje programira 99-minutni časovnik, ki po nastavljenem času izklopi pomnilnico ali oddaja akustični signal.
Za zagotovitev gladkega kuhanja ima vgrajena kuhališča Klarstein Delicatessa 90 Flex ustrezne varnostne lastnosti: Če grelno polje doseže visoko temperaturo, se aktivira zaščita pred segrevanjem. Kazalnik preostale toplote, ki temelji na principu EcoTermal, vas ne obvešča le o tem, ali so izklopljena ogrevalna polja še vedno vroča. Omogoča tudi kuhanje s preostalo toploto za varčevanje z energijo. Funkcija ThermalRecall si zapomni nastavljeno temperaturo in jo ponovno aktivira, če je treba proces kuhanja prekiniti za kratek čas in se nato nadaljuje. Poleg tega lahko omogočite zadrževanje otrok, da preprečite naključne spremembe nastavitev kuhanja.
Indukcijska kuhalnica Klarstein Delicatessa 90 Flex za oko ujame z enostavno vzdrževano vitroceramijsko kuhališčino, ki spretno izpostavlja kuhalnik. Na ta način se kuhalnik popolnoma prilega opremi vsake kuhinje - tako klasične kot sodobne. V dostavo so vključeni montažni materiali, potrebni za namestitev.

Osnovni podatki: Natančnost: nastavitev moči na 9-točkovni lestvici, programirana 99 -min. Časovnik spanja Fleksibilna prilagoditev: VarioHeating tehnologija za združevanje dveh ogrevalnih con v eno prožno conoUčinkovita toplota: skupna moč 7400 W v petih kuhališčih, Each with 3 x 2300, 2000 and 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl with slider function and digital displayEnergy-efficient cooking: EcoThermal Control with residual heat indicator for its useMore power:        vsako kuhališno cono s TermoBoost / hitro segrevanje s 3000 W v flex coni

Značilnosti:on / off na vrhu kuhalne plošče (nadzorna plošča na dotik)skupna moč: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W in 2 x 1500 W)Funkcija gospodarstva (spar): avtomatsko zmanjšanje moči kuhališč, da se prepreči preobremenitev4 pravokotnih ogrevalnih polj: vsako 18 x 18 cmlarge grelno polje (srednje, Round): Ø 28 cmcontrol touch panel s digitalnim prikazom operativnog nivoa i timerpossibility za kombiniranje polja levog i desnog grejanja u flex zonu s detekcijom prisotnost lonca z 99-minutno prilagoditevavtomatsko zaustavitev pri sejanju zaščitni zaščitnitip otroka: vgrajen v majhno kuhinjo v dostavni materiali za vgradnjo v majhno kuhinjo5 pin priključek kabel napajanje: 380-415 V 3N ali 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Obseg dobave:
1 x vgrajena štedilnika
1 x Montažni material NONE
Večjezični uporabniški priročnik NO (pdf poslan po možnem nakupu)

Dimenzije:
skupne dimenzije: 90 x 6,1 x 52 cm (WxHxD)
Dimenzije namestitve: 87 x 5,7 x 49 cm (WxHxD)
najmanjša širina, ki obdaja tablični računalnik: 5 cm
najmanjša debelina mize: 3 cm
najmanjša viseči razdalja nad štedilnikom: 76 cm
Najmanjši prosti prostor pod posteljo: 5 cm
zračni obtok prostora: min. 2 cm
Dolžina kabla: 1,0m
Teža: približno 12 kg

Blago powys



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.