FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Qi indukcijski polnilnik Opis izdelka + ključne značilnosti

Poudarki izdelka: Vrsta izdelka: Qi indukcijski polnilnik Material: ABS Vmesnik: USB-C tipa C Vhodni tok: 5V / 2A 9V / 1.67A 12V / 1.5A Izhodni tok: 15W, 10W, 7.5W, 5W Razdalja prenosa: Tehnologija: QI Priključek: USB - USB-C Kabel tipa C vključen: Da Nedrseče blazinice na dnu Certifikati: CE, FCC in RoHS
Praktično, edinstveno in hitro! Indukcijski polnilnik ni le sodoben pripomoček, temveč tudi praktična naprava, ki bo zahvaljujoč najnovejši brezžični tehnologiji Qi hitro in varno obnovila baterijo v vaši napravi. Izdelek je namenjen vsem pametnim telefonom, ki imajo vgrajen Qi modul.
Zelo kompakten brezžični polnilnik je izdelan iz visoko kakovostnih materialov z največjo natančnostjo in natančnostjo. Ima tanko obliko in majhno težo, zaradi česar jo lahko vzamemo s seboj kjerkoli, da hitro obnovimo baterijo v napravi. Peljite jo na počitnice v hotel, na kolidž, v šolo ali uživajte v njenem nastopu doma!
Hitro polnjenje Polnilnik ima vgrajen pametni čip, ki prilagaja polnilno moč napravi. Ni vam treba skrbeti, da bi poškodovali napravo. Odložite telefon in opazujte, kako se baterija hitro polni!
Zaščita na vsakem koraku! Izdelek ščiti naprave pred kratkimi stiki, previsokimi stroški, prenapetostmi in visokimi temperaturami. Ima certifikat CE, ki zagotavlja varno polnjenje! Spominjati! Kovinski deli ohišja in kreditne kartice lahko motijo polnilni signal.
Premišljena zasnova Brezžični polnilnik ima nedrseče noge, ki polnilniku preprečujejo premikanje po površini. Kabel USB tipa C je priložen za bolj udobno uporabniško izkušnjo.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.