FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

IPurity? Edison letnik žarnica [3 kosov] - Retro žarnica

od 4,85 € /kos cena brez DDV
5,05 € od 1 do 249 kosov
4,85 € od 250 do 500 kosov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
250 kos
Dostopna količina
499 kosov
Država
Nemčija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

? ??????? ?????????? Žarnica E27 se lahko vklopi in izklopi do 20.000-krat! Naša led žarnica 4W nadomešča klasično žarnico 40W in je zelo enostavna na denarnici! Jantarno steklo z visoko barvno briljantnost in visokokakovostno LED žarilno nitjo pričaram vintage retro stil!
? ???????? ???????: Vintage žarnica E27 se prilega svoji bazi E27 v skoraj katerikoli svetilki! Je brez utripa in brez utripa in oddaja toplo luč takoj po vklopu. Napolni dnevno sobo, jedilnico, spalnico, kuhinjo, pisarno, kavarno in restavracije z nostalgično aromo!
? ???? ??????????? : Z življenjsko dobo več kot 25.000 ur je žarnica E27 še posebej vzdržljiva. Poleg tega, E27 LED ima visoko barvno underiranje CRI>80 za še posebej žive in naravne barve. Vse naše svetilke so TÜV preizkušene v Nemčiji in imajo vse potrebne certifikate!
? ????? Acc??????????: Z 2200K je retro žarnica toplo bela in ponuja idealno osvetlitev za prijeten ambient. Izgleda kot originalna žarnica Edison - retro dizajn v popolni kombinaciji s sodobnimi energijsko varčujejočo LED žarnico! Tudi ko se izklopijo, so domišIjasti filamenti paša za oči!
? ??????? ???????????: Želimo, da ste zadovoljni z našimi IPurity letnik okrasne svetilke, kot smo mi. Zato vam nudimo 30 dni povratne politike & denar nazaj garancijo na naše izdelke. Na voljo vam je nemško govoreči servis za stranke!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.