FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Izolirana steklenica za vodo iz nerjavečega jekla s slamo, 16 Oz

13,47 € /kos cena brez DDV
Na zahtevo

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
14 kosov
Država
Avstralija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
6 dni
SKU:
TBK0006
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

FUNKCIJE
>Brand: The Brandster
>Color: svetlo vijolična, svetlo modra, svetlo siva, črna & roza
> Zanesljiv pokrov, ki je odporn na razlitje
>Lahko v nosilcih za lončke hladilnika
>Dubno obzidna konstrukcija dodaja vrhunsko izolacijo
>Wide odpiranje & vitek oblikovanje telesa
> Najbolj elegantna posoda za pijačo
>Napolnjena slamnate luknje za pitje na poti

SPECIFIKACIJE
>Material: Nerjaveče jeklo
>Kapacity: 16 oz (480ml) , 25 oz (750ml)
> Vroče/hladno 8-10 ur

PAKET VKLJUČUJE
1x Izlij dokaz nerjavečega jekla tumbler

O IZDELKU
Brandster izolirani tumbler je vakumsko izolirani tumbler iz nerjavečega jekla z dvojno stensko konstrukcijo, ki zagotavlja izolacijo za vroče in hladne pijače. Ta tumbler ima pokrov, ki se zaklepa na mestu in preprečuje izlitje. Ima tudi obliko, ki je odporna na pljusk, ki preprečuje uhajanje iz katerega koli zornega kota. Brandster izolirani tumbler lahko uporablja vsak, ki mora piti hladne tekočine za daljše časovno obdobje. Ti vključujejo športnike, ljudi, ki poleti delajo na prostem, in ljudi, ki delajo v vročih okoljih vse leto. Tukaj je nekaj kazalcev, ki vam lahko pomagajo odločiti o neverjetno tumbler.

>Iolirani tumbler Brandster je eden najbolj trpežnih tumblerjev iz nerjavečega jekla. Njegova dvostena konstrukcija dodaja vrhunsko izolacijo, ki ohranja vaše pijače hladne za dolge ure. V paketu boste prejeli slamico tumbler & inox.
>Za nerjaveče jeklo, ki ni videti skozi in zato težje za temperaturne žarke, da prodrejo, je potrebno veliko dlje, da se pijače segrejejo ali ohladijo. Poleg tega so številne steklenice vode iz nerjavečega jekla izolirane z le namenom, da pijače ostanejo hladne do 24 ur.
>Isulirani tumbler Brandster je odličen izdelek za uporabo v pisarni ali med potjo. Je privlačna in praktična s svojim utegnjenim dizajnom. Ta izolirani tumbler je vsestranski, zato ga lahko uporabljate tako za sobne temperaturne tekočine kot tudi za tople napitke. Prav tako je s slamo držalo, in široka usta, ki omogoča enostavno pitje iz.
>Ta izdelek je narejen z namenom, da bo vsestransko ustrezal vsem potrebam. Njihova paleta izdelkov je trpežna in lahko prenese različne vremenske razmere. Vakumsko izolirani, brez BPA in brez puščanja so nekatere značilnosti njihovih izdelkov, zaradi katerih so resnično vredni denarja, porabljene zanje.
>Iolirani tumbler Brandster je odličen primer elegantne posode za pijačo. Idealen je za vse, ki morajo ostati hidrirani med poletjem ali zimo, s svojo zasnovo iz nerjavečega jekla in vakumsko pokrovko, ki ohranja vašo pijačo hladen ure. Kot tudi ta izdelek je enostaven za uporabo, tako da ga lahko uporabite čim prej, ko prejmete svoje naročilo.

OPOMBA: Ta artikl bo odposlan iz Avstralije z Avstralijo-Wide Express Dostavni servis. **Med običajnim delovanjem logističnih/kurirskih storitev (razen motenj ali zamašenosti) je rok dostave približno 3-6 poslovnih dni za naslove v večjih mestih, mestih in mestnih naseljih. Za podeželske naslove lahko pride do dodatne zamude nekaj poslovnih dni.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.