FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Joyroom Wireless Apple Watch Charger vse serije s kablom tipa C 1,2 m

6,38 € /kos cena brez DDV
NAROČAM
Ponudba bo jutro iztekla
Pohitite, ponudba poteče danes. Ne oklevajte in ne zamudite priložnosti!

Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Slovaška
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Stik Pokliči

Joyroom Wireless Apple Watch Charger vse serije s kablom tipa C 1,2 m - opis

Potopite se v sodobno udobje z induktivnim polnilnim kablom Joyroom, ki je popolnoma združljiv z vsemi napravami serije iWatch. Naš S-IW011, v elegantni beli barvi, ni le navaden kabel - je pravi spremljevalec za vašo Apple Watch, ki zagotavlja zanesljivo in učinkovito polnjenje. Odkrijte edinstvene funkcije tega izdelka, zaradi katerih bo uporaba ure Apple Watch še prijetnejša.
Najpomembnejše prednosti kabla Joyroom z induktivnim polnilnikom:

Hitro in brezžično polnjenje. Z induktivnim polnilnikom S-IW011 pozabite na kable in nadležne povezave. Samo postavite Apple Watch na polnilnik in postopek polnjenja se bo začel takoj.
Trajna konstrukcija . Izdelan iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, ABS in pletenega najlonskega plašča, naš kabel ni le estetsko prijeten, temveč tudi trpežen, ščiti pred obrabo in poškodbami.
Združljivost USB-C . Uporaba sodobnega USB-C zagotavlja stabilno in učinkovito povezavo, ki omogoča hitro polnjenje iz katerega koli vira napajanja 5V 1A.
Visoka izhodna moč . Izhodna moč 3,5 W (max) omogoča, da ura Apple Watch hitro in učinkovito pridobiva energijo, kar vam omogoča, da v njej uživate še dlje.
Eleganten dizajn . Kabel nima le praktične funkcije, temveč izgleda tudi elegantno, popolnoma ustreza zasnovi Apple Watch.

Specifikacija:

Vrsta priključka: USB-C
Vhodna moč: DC 5V 1A
Izhodna moč: 3,5 W (max)
Material: aluminijeva zlitina + ABS + pleteni najlon

Brezžično polnjenje
Znebite se kablov in tradicionalnih polnilnikov. Joyroom induktivni polnilni kabel vam omogoča hitro polnjenje ure Apple Watch brez okornih kablov. Samo postavite uro na polnilnik in postopek se bo začel samodejno, kar bo brezhibno zagotavljalo napajanje.
Trajna gradnja
Kabel Joyroom, izdelan iz trdnih materialov, je izjemno trpežen. Aluminijeva zlitina, ABS in pletena najlonska prevleka zagotavljajo ne le eleganten videz, temveč tudi zaščito pred obrabo, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo.
Združljivost USB-C
Napredni priključek USB-C zagotavlja ne le hitro polnjenje, temveč tudi stabilno povezavo. Ne glede na vir napajanja kabel Joyroom zagotavlja učinkovito polnjenje ure Apple Watch.
Visoka izhodna moč
Z impresivno izhodno močjo 3,5 W (max) naš kabel omogoča hitro polnjenje, zaradi česar je vaša ura Apple Watch pripravljena za uporabo v trenutku. Ne izgubljajte časa za dolgoročno polnjenje - z Joyroom boste vedno pripravljeni na akcijo.
Eleganten dizajn
Ne samo funkcionalna, ampak tudi elegantna. Kabel Joyroom z induktivnim polnilnikom se odlično prilega zasnovi ure Apple Watch in dodaja eleganco in sodobnost.


Načini plačila

  • Bančni prenos

Načini dostave

  • Dostava po Sloveniji
  • Dostava v tujino

Druge ponudbe prodajalca

Druge ponudbe v tej kategriji

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.