FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

K mate iOS 3v1 Pretvornik

5,03 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
321 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm7015
EAN:
=VLOOKUP(A80,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Ta pretvornik 3 v 1 je izjemno priročno orodje, ki vam omogoča povezavo naprav iOS z vrati Type-C, HDMI in USB. Naprava omogoča hiter prenos podatkov od 14 MB/s do 16 MB/s.

Orodje je kot nalašč za tiste, katerih naprava iOS nima vrat HDMI ali Type-C ali ki potrebujejo povezavo USB za hiter in enostaven prenos podatkov. Orodje zagotavlja hitro in stabilno podatkovno povezavo, tako da lahko uporabniki preprosto prenašajo slike, videoposnetke in druge datoteke med napravami.

Digitalni AV adapter Lightning podpira zrcaljenje vsebine z zaslona naprave na televizor, monitor, projektor ali drug zaslon, ki podpira HDMI, pri ločljivosti do 1080p. Prav tako lahko snema videoposnetke, TV sporednike in posnete videoposnetke na velikem zaslonu. Zagotavlja izjemno jasno vizualno izkušnjo s preveliko hitrostjo v vsakdanjem življenju in delu.

Orodje združuje prednosti naprav iOS in sodobne tehnologije ter je kot nalašč za tiste, ki želijo optimizirati delovanje svoje naprave. Naprava, izdelana iz visoko kakovostnih materialov, zagotavlja dolgo življenjsko dobo, tako da lahko uporabniki dolgoročno uživajo v njenih koristih.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.