FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

M Organizator pisalne mize za kable, Alogy Strips Opis izdelka + ključne značilnosti

Poudarki izdelka: Blagovna znamka: Alogy Vrsta izdelka: Organizator/kabelska škatla, trakovi Barva: črna Dimenzije škatle (dolžina/širina/višina): 31 x 13 x 12,5 cm Material: polmat PVC zapiranje: snap-on, ki otrokom omejuje dostop do vsebin organizatorja Namen: kabli, podaljški, trakovi, napajalniki, polnilniki, majhna elektronika itd. Popolnoma se prilega mizi, tlom ali predalu - prilagodite ga svojim potrebam! Zelo enostaven za uporabo Izdelana je iz trpežnih, fleksibilnih materialov, ki so odporni na poškodbe Zmanjšuje tveganje poškodb kablov in naprav
Nič več grdih kablov na vidnem mestu! Nič več grdih levih kablov, ki se zapletejo in zberejo veliko prahu! Alogy Storage Box je odlična rešitev za organizacijo kablov in naprav, ki jih uporabljamo vsak dan. Posebej zasnovane kabelske luknje na obeh straneh škatle vam bodo omogočile še boljše upravljanje kablov. Organizator je odlična rešitev, če so v hiši majhni otroci in hišni ljubljenčki. Pospravljanje kablov bo zmanjšalo tveganje za nesreče.
Kompaktne dimenzije - kraj, kjer želite! Kompaktne dimenzije posode vam omogočajo, da ga enostavno postavite na mizo, v predal, na tla, pod mizo ali v kateri koli drug kotiček sobe, pisarne! Dimenzije organizatorja: Dolžina: 31cm Širina: 13cm Višina: 12.5cm
Vse na enem mestu Organizator škatle za shranjevanje Alogy je odlična rešitev za vsakogar, ki uporablja več naprav. Z lahkoto lahko sprejme več podaljškov, kablov in naprav. Popolnoma se prilega vsakemu kraju doma ali v pisarni. Poleg tega se lahko uporablja kot stojalo za okvir ali svetilko. Dobro bo deloval tudi med potovanjem in vam bo omogočil enostavno organizacijo prostora, npr. v avtobusu ali avtodomu.
Vse na dosegu roke! Preverite naše ostale ponudbe in izberite potrebno dodatno opremo za vas. Spominjati! Najdete lahko številne dodatke, kot so: kaljeno steklo, držala, avtomobilski polnilci, FM oddajniki, kabli ali slušalke.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.