FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Kače in lestve Magical Edition Družinska družabna igra za otroke

4,65 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
50 kosov
Država
Velika Britanija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
OB
Čas dostave
3 dni
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

KLASIČNA IGRA, KI SE NIKOLI NE POSTARA : Ta čarobna družabna igra Kače in lestve je odličen preobrat v izvirni igri Kače in lestve. Fantastična zabava s čarobno temo za otroke in odrasle vseh starosti. Že leta družine uživajo v igranju te starodavne igre, zdaj pa se lahko igrate s čarobnim preobratom. Zagotovite ure neskončne zabave vaše družine ob rojstnih dnevih, zabavah ali samo za preprosto družinsko zabavo. Kdo bo najprej šel skozi to čarobno kraljestvo in bo okronan za zmagovalca!

POPOLNA DRUŽINSKA IGRA : Ta čarobna družabna igra Kače in lestve je dovolj preprosta, da se ji lahko pridruži celotna družina. Kocke zavrtite, da določite količino presledkov, ki jih boste premaknili. Zgrabite pult in se povzpnite po lestvah ter se pomaknite naprej, vendar pazite na spolzke mavrice! Premaknete se nazaj, če pristanete na njih. Prva oseba na vrhu je zmagovalec. Kdo bo okronan za največjega čarobnega zmagovalca?

POPOLNO DARILO ALI DARILO : Za vsakega otroka je ta čarobna družabna igra Kače in lestve idealno darilo. Od rojstnega dne, božiča in celo samo posebne poslastice, opazujte, kako se otroške oči prižgejo, ko odprejo to čarobno tematsko igro Kače in lestve. Ta igra otrokom ne zagotavlja le neštetih ur zabave, temveč tudi spodbuja zgodnji razvoj motoričnih funkcij pri vsakem otroku, od koordinacije rok in oči do potrpežljivosti.

SPECIFIKACIJA IZDELKA: Vključuje 1x čarobne kače in lestve družabno igro, 5x igralne kose in 1x posodo. Primerno za starost 3 let in več.

Kače in lestve Čarobna izdaja Družabna igra Družinska zabava 3 leta + Upoštevajte, da so slike za ponazoritev in dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od slike.|



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.