FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Kermeo Full Motion TV Stenski nosilec za večino 26-55 palč Flat & Curved TELEVIZORJI
Pogoj : Skladišče
1 palček : 96 kosov
Cena na enoto : 7.99€

【ULTRA MOČNA TV STENSKA NOSILKA Z DVOJNIMI ROKAMI】TV Stenska montaža s 6 artikuliranimi rokami je izdelana iz visokokakovostnega železa, in se prilega večini 26-55 palčna LED, LCD, OLED ploščata in ukrivljena televizorja, drži do 40kg. To ima izjemno visoko varnost in zanesljivost ter lahko zagotovi varnost in stabilnost vašega televizorja.
【TV STENSKA MONTAŽA ZDRUŽLJIVOST】Snežljivi podaljšek nosilci fit za VESA 75*75mm do 400*400mm. Združljiv je z vami VIZIO, SHARP, LG, SONY, TCL, SAMSUNG, Hisense, ELEMENT, SCEPTRE, TOSHIBA ali kateri koli drug televizor.

【OPTIMIZIRANO DOŽIVETJE OGLEDA】Popolnoma artikuliran TV stenski nosilec omogoča udoben ogled. Televizor lahko nagibate 15° gor in dol, zamahnete 30° do 45° levo ali desno in nastavite razdaljo med televizorjem in steno od 50mm do 370mm, dokler ne najdete najbolj udobnega ogleda.

【ENOSTAVNA NAMESTITEV】TV stenski nosilec je opremljen s podrobnim navodilom za namestitev korak za korakom, ki vam pomaga hitro namestiti.

ODLIČNA SLUŽBA ZA STRANKE】Vedno smo pripravljeni zagotoviti cenovno TV stenske nosilce in z veseljem odgovarjamo na vaša vprašanja pred nakupom in namestitvijo. Če naletite na kakršne koli težave, nas takoj kontaktirajte, zagotovo vam bomo dali najbolj zadovoljiv odgovor.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.