FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Kit radijska postaja CB TTi TCB-550 + Antena PNI ML160 z magnetom

57,50 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
1 kos
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
TTI-PACK21
EAN:
5949066505508
Nazadnje posodobljeno
pred 1 letom

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Pravna moč 4W

Radijska postaja CB TTi TCB-550 je skladna z veljavno zakonodajo v Romuniji, usklajeno z evropskimi normami, ki ima največjo dovoljeno pravno moč 4 W.

Samodejna squelch - DSS

Ena izmed najbolj prodajanih postaj v Romuniji in Evropi, se odlično odliva skozi majhnost, lahkotnost uporabe in odlične zmogljivosti tako na recepciji kot na oddajanju v infotraficnih kanalih in ne samo.

Večvrstni pas

Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

Mobilna postaja

Ena izmed najbolj ceniranih postaj, se odlično odliva po majhnosti, lahkotnosti uporabe in zelo dobrih zmogljivostih tako na sprejemu kot emisiji v infotraficnih kanalih in ne samo.

40 kanalov

Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

FM/AM

Radijska postaja TTi TCB-550 bo omogočala komunikacijo v obeh vrstah pasov: AM in FM. Opremljena je tudi s hitrim izborom mednarodnih kanalov za nujne primere in infotrafic, in sicer 9-19.

4-pin mikrofon

Radijska komunikacija se opravi v simplex sistemu s pomočjo mikrofona in zvočnika: eden govori, drugi pa poslušajo. Mikrofon je normalne velikosti, enostaven za obravnavo in je tipa electret z 4-pin vtič.

Predstava

Zmogljivost izdelka PNI ML160 je tesno povezana s tehničnimi značilnostmi, ki jih ima antena v idealnih pogojih montaže in uporabe: SWR < = 1.1, Največja uporabna moč 600 W, impedanca 50 Ohms, Nerjaveče jeklo itd.

Oddaljenost komunikacije

Komunikacijska razdalja je še en odločilni dejavnik pri pridobivanju in uporabi CB antene. Tako je največja komunikacijska razdalja 15 km ali več dosežena v idealnih delovnih pogojih: umerjena antena, odprto polje brez ovir, postaja z največjo zakonsko dovoljeno močjo 4W in s standardnim sprejemom. Vse ovire, kot so: hribi, gore, stavbe, zidovi lahko pripeljejo do zmanjšanja te razdalje.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.