APRIL SAVINGS
-40%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Kit Radio Postaja CB PNI ESCORT HP 8000L ASQ + Antena CB Midland LC59 c

59,10 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
HP
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-PACK26
EAN:
5949066507977
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


ASQ nastavljiv
Inovacija v segmentu CB, nastavljiva avtomatska squelch (ASQ) ponuja maksimalno udobje tudi za najzahtevnejše uporabnike avto CB radijskih postaj. Če smo bili do sedaj vajeni aktiviranja/onemogočevanja ASQ, zdaj PNI prinaša funkcijo prilagajanja, funkcijo, ki omogoča odpravo do 100% motenj, hrupov v ozadju in zamašitev v CB pasu.

Gumb ASQ v mikrofonu
Za večje udobje vožnje je PNI na mikrofonu namestil gumb za vklop/izklop samodejnega squelch (ASQ). Poleg tega gumba najdemo tudi gumbe gor/dol na mikrofonu za spreminjanje kanalov, tako da vam ne bo treba snemati oči s ceste za upravljanje teh glavnih funkcij.

Majhen
Izdelek lahko uporabljate v vsakem avtomobilu, saj je ena najmanjših CB postaj na trgu. Robustna in s prijetno zasnovo se lahko postavi na katero koli lokacijo: naslanjač za roke, desko, med sedeži, brez motečega ali motečega.

Oddaljenost komunikacije
Komunikacijska razdalja je odločilni dejavnik pri pridobivanju in uporabi CB antene. Tako je komunikacijska razdalja 7 km ali več dosežena v idealnih delovnih pogojih: umerjena antena, odprto polje brez ovir, postaja z največjo zakonsko dovoljeno močjo 4W in s standardnim sprejemom. Vse ovire, kot so: hribi, gore, stavbe, lahko vodijo do zmanjšanja te razdalje.

Magnetna osnova
Magnetna podlaga v tem paketu je zagotovljena s 4 m kabel, dovolj, da postavi anteno na kupolo, in premer 78 mm z močnim magnetom, ki daje stabilnost antene tudi pri visokih hitrostih.

Celoten paket
Ta izdelek vam ponuja vse, kar potrebujete za pot: mikrofonska postaja, antena, magnetna podlaga in avtobus za kalibracijo. Vse kar morate storiti je, da jih namestite na stroj in naredite kalibracijo, da jih uporabite pri maksimalnih zmogljivostih.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.