APRIL SAVINGS
-40%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Kit Radio Postaja CB TTi TCB-550 + Antena CB Midland LC59 z magnetom

61,69 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
1 kos
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
TTI-PACK27
EAN:
5949066508066
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Pravna moč 4W
Radijska postaja CB TTi TCB-550 je skladna z veljavno zakonodajo v Romuniji, usklajeno z evropskimi normami, ki ima največjo dovoljeno pravno moč 4 W.

Samodejna squelch - DSS
Ena izmed najbolj prodajanih postaj v Romuniji in Evropi, se odlično odliva skozi majhnost, lahkotnost uporabe in odlične zmogljivosti tako na recepciji kot na oddajanju v infotraficnih kanalih in ne samo.

Večvrstni pas
Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

Mobilna postaja
Ena izmed najbolj ceniranih postaj, se odlično odliva po majhnosti, lahkotnosti uporabe in zelo dobrih zmogljivostih tako na sprejemu kot emisiji v infotraficnih kanalih in ne samo.

40 kanalov
Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

FM/AM
Radijska postaja TTi TCB-550 bo omogočala komunikacijo v obeh vrstah pasov: AM in FM. Opremljena je tudi s hitrim izborom mednarodnih kanalov za nujne primere in infotrafic, in sicer 9-19.

4-pin mikrofon
Radijska komunikacija se opravi v simplex sistemu s pomočjo mikrofona in zvočnika: eden govori, drugi pa poslušajo. Mikrofon je normalne velikosti, enostaven za obravnavo in je tipa electret z 4-pin vtič.

Predstava
Zmogljivost izdelka Midland LC59 je tesno povezana s tehničnimi značilnostmi, ki jih ima antena v idealnih pogojih montaže in uporabe: SWR < = 1.2, največja moč nanesena 300 W, impedanca 50 Ohm upor itd.

Oddaljenost komunikacije
Komunikacijska razdalja je odločilni dejavnik pri pridobivanju in uporabi CB antene. Tako je komunikacijska razdalja 7 km ali več dosežena v idealnih delovnih pogojih: umerjena antena, odprto polje brez ovir, postaja z največjo zakonsko dovoljeno močjo 4W in s standardnim sprejemom. Vse ovire, kot so: hribi, gore, stavbe, lahko vodijo do zmanjšanja te razdalje.

Magnetna osnova
Magnetna podlaga v tem paketu je zagotovljena s 4 m kabel, dovolj, da postavi anteno na kupolo, in premer 78 mm z močnim magnetom, ki daje stabilnost antene tudi pri visokih hitrostih.

Celoten paket
Ta antena je pripravljena za montažo s paketom: antena, magnetna podlaga in imbus za kalibracijo. Vse kar morate storiti je, da namestite magnetno osnovo, jo priključite na CB radijsko postajo in naredite kalibracijo, da jo uporabite pri maksimalni učinkovitosti.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.