FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
6 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Komplet radijske postaje CB TTi TCB-550 + Antena PNI ML70

57,36 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
1 kos
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
TTI-PACK9
EAN:
1094922159044
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Radijska postaja CB TTi TCB-550 je skladna z veljavno zakonodajo v Romuniji, usklajeno z evropskimi normami, ki ima največjo dovoljeno pravno moč 4 W.

Pravna moč 4W

Samodejna squelch - DSS

Ena izmed najbolj prodajanih postaj v Romuniji in Evropi, se odlično odliva skozi majhnost, lahkotnost uporabe in odlične zmogljivosti tako na recepciji kot na oddajanju v infotraficnih kanalih in ne samo.

Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

Večvrstni pas

Mobilna postaja

Ena izmed najbolj ceniranih postaj, se odlično odliva po majhnosti, lahkotnosti uporabe in zelo dobrih zmogljivostih tako na sprejemu kot emisiji v infotraficnih kanalih in ne samo.

Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

40 kanalov

FM/AM

Radijska postaja TTi TCB-550 bo omogočala komunikacijo v obeh vrstah pasov: AM in FM. Opremljena je tudi s hitrim izborom mednarodnih kanalov za nujne primere in infotrafic, in sicer 9-19.

Radijska komunikacija se opravi v simplex sistemu s pomočjo mikrofona in zvočnika: eden govori, drugi pa poslušajo. Mikrofon je normalne velikosti, enostaven za obravnavo in je tipa electret z 4-pin vtič. 

4-pin mikrofon

Delovanje antene

Zmogljivost izdelka je tesno povezana s tehničnimi značilnostmi, ki jih ima antena v idealnih pogojih montaže in uporabe: SWR < = 1.1, Največja uporabna moč 200 W, impedanca 50 Ohm upor, Nerjaveče jeklo itd.

Komunikacijska razdalja je še en odločilni dejavnik pri pridobivanju in uporabi CB antene. Tako je največja komunikacijska razdalja 9 km ali več dosežena v idealnih delovnih pogojih: umerjena antena, odprto polje brez ovir, postaja z največjo zakonsko dovoljeno močjo 4W in s standardnim sprejemom. Vse ovire, kot so: hribi, gore, stavbe, zidovi lahko pripeljejo do zmanjšanja te razdalje.

Oddaljenost komunikacije

Dolžina

Dolžina antene je še en zelo pomemben dejavnik, ki lahko vpliva na oddaljenost komunikacije v prometu. Tako, dlje antena, večja je komunikacijska razdalja / razpon.

Magnetna podlaga v tem paketu je zagotovljena s 4 m kabel, dovolj za nameščanje antene na kupolo, in premer 145 mm z močnim magnetom, ki daje stabilnost antene tudi pri zelo visokih hitrostih.

Vključena magnetna osnovaBrezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.