FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
6 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Komplet radijskih postaj CB CRT ONE + Antena CB PNI ML70 magnet

70,86 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-PACK32
EAN:
5949066511400
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Najmanjša CB postaja na svetu
Radijska postaja CB CRT One s svojo velikostjo 10,2 x10 x2,5 cm lahko velja za najmanjšo CB radijsko postajo na svetu. Tako se lahko postavi na katero koli lokacijo: naslanjač roke, desko, med sedeži, brez moteče ali moteče.

Moč emisije 4W
Postaja je skladna z veljavno zakonodajo v Romuniji, usklajeno z evropskimi normami, z največjo dovoljeno zakonsko močjo 4 W.

AM/FM
Radijska postaja CB CRT One bo omogočala komunikacijo v obeh vrstah pasov: AM in FM. Opremljena je tudi s hitrim izborom mednarodnih kanalov za nujne in infotraficne kanale, in sicer 9-19.

Tipke gor/dol v mikrofonu
Mikrofon postaje je opremljen z dvema gumboma Gor in Dol za spreminjanje kanalov in drugih parametrov.

NOVO: S-Meter
Model CTR One N je na voljo z indikatorjem signala oddajnega/sprejemnega signala in izboljšano stabilnostjo.

Cb PNI ML70 zmogljivost antene
Učinkovitost izdelka je tesno povezana s tehničnimi značilnostmi, ki jih ima antena v idealnih pogojih montaže in uporabe: SWR < = 1.2, največja uporabna moč 200 W, impedanca 50 Ohm upor, nerjaveče jeklo itd.

Oddaljenost komunikacije
Komunikacijska razdalja je še en odločilni dejavnik pri pridobivanju in uporabi CB antene. Tako je komunikacijska razdalja največ 9 km dosežena v idealnih delovnih pogojih: umerjena antena, odprto polje brez ovir, postaja z največjo zakonsko dovoljeno močjo 4W in s standardnim sprejemom. Vse ovire, kot so: hribi, gore, stavbe, zidovi lahko pripeljejo do zmanjšanja te razdalje.

Dolžina antene
Dolžina antene je zelo pomemben dejavnik, ki lahko vpliva na komunikacijsko razdaljo. Tako dlje kot je antena, večji je domet. Antena PNI ML70 ima dolžino 70 cm (magnetna osnova je vključena).

Magnetna osnova
Magnetna podlaga PNI 145/PL v paketu je na voljo s 4 m kabelom, dovolj za nameščanje antene na kupolo, ima premer 145 mm in močan magnet, ki zagotavlja stabilnost antene tudi pri visokih hitrostih.

Celoten paket
Ta komplet je pripravljen za sestavo v paketu: antena, magnetna podlaga s kabelsko in PL259 vtičnico, imbus za kalibracijo. Vse kar morate storiti je, da namestite anteno na magnetno osnovo, jo priključite na CB radijsko postajo in naredite kalibracijo, da jo uporabite pri maksimalni učinkovitosti.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.