Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Komplet radijskih postaj CB TTi TCB-900 + Antena PNI ML100

83,51 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
7 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Citizen - COACH
Čas dostave
5 dni
SKU:
TTI-PACK8
EAN:
5949066515613
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


DSS - Samodejna squelch
Izdelek radijske postaje CB TTi TTi TCB-900 je opremljen z avtomatskim sistemom za squelch imenovan tudi dinamični Squelch sistem izjemno visoko zmogljivost, ki omogoča zelo dobro filtriranje pogovorov in sprejemov v CB (Citizen Band).

Dvojna napetost
Prednost tega izdelka je dvojni napajalnik tako pri 12 V kot pri 24 V, ki omogoča uporabo tako v avtomobilih kot v tovornjakih, Dump trucks, Coaches, ki imajo električno inštalacijo pri 24 V.

Sprednji difazer
Radijska postaja TTi TCB-900 je opremljena s sprednjim zvočnikom, ponovno prednostjo, če bo nameščena v Dash, ali na sprednji plošči v kabini Truck, Truck ali Coach. Tako se zvok sliši jasno in glasno, v uporabnikovo smer.

Format 1 DIN
Oblika ohišja je 1 DIN enaka klasičnim avto kasetofonom. Tako se prilega na kraje, ki so posebej namenjeni zanje, ki jih lahko najdete tako v avtomobilih kot v tovornjakih, snemanih tovornjakih in kočijah.

Večvrstni pas
Zdaj lahko koristim prednosti tega izdelka in radijskih amaterjev, TTi TCB-900 radijska postaja, ki ima 11 bendov, ki se uporabljajo v Evropi in ne samo.

3 barve zaslona
Barvo zaslona postaje lahko ujemate z lučkami na črti, lahko pa izberete svojo najljubšo barvo zaradi 3 zamenljivih barv, s katero je opremljena radijska postaja TTi TCB-900.

Posebne funkcije
Radijska postaja TTi TCB-900 ima poleg klasičnih funkcij tudi številne posebne funkcije, ki lahko pomagajo pri uporabi izdelka, kot so: ATT, Mute, Lock, BL, + poseben meni z nekaj dodatnimi nastavitvami.

CB PNI ML100 zmogljivost antene
Zmogljivost izdelka je tesno povezana s tehničnimi značilnostmi, ki jih ima antena v idealnih pogojih montaže in uporabe: SWR < = 1.0, največja uporabna moč 400 W, impedanca 50 Ohms, nerjaveče jeklo itd.

Oddaljenost komunikacije
Komunikacijska razdalja je še en odločilni dejavnik pri pridobivanju in uporabi CB antene. Tako je komunikacijska razdalja največ 12 km dosežena v idealnih delovnih pogojih: umerjena antena, odprto polje brez ovir, postaja z največjo zakonsko dovoljeno močjo 4W in s standardnim sprejemom. Vse ovire, kot so: hribi, gore, stavbe, zidovi lahko pripeljejo do zmanjšanja te razdalje.

Dolžina antene
Dolžina antene je zelo pomemben dejavnik, ki lahko vpliva na komunikacijsko razdaljo. Tako dlje kot je antena, večji je domet. Antena PNI ML100 ima dolžino 110 cm (magnetna osnova je vključena).

Magnetna osnova
Magnetna podlaga 120/PL v paketu je na voljo s 4 m kabelom, dovolj za nameščanje antene na kupolo, ima premer 125 mm in močan magnet, ki zagotavlja stabilnost antene tudi pri visokih hitrostih.

Celoten paket
Ta komplet je pripravljen za sestavo z: radijsko postajo, CB anteno, magnetno osnovo s kabelsko in PL259 vtičnico, imbus za kalibracijo.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.