FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Ta graditi in igrati set je popoln uvod v čudežni superjunaki svet. Mladi oboževalci disney+ serije "Spidey and His Amazing Friends" bodo tu našli štiri DUPLO figure znanih likov: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel in Zeleni Goblin. Skupaj z njimi lahko otroci vozijo ferris kolo, ogenj goreče bučne bombe, igrajo z vodnim topom in letijo s helikopterjem, opremljenim z vrtečim rotorjem. Igranje ustvarjalnih dogodivščin s superjunaci bo otrokom omogočilo razvoj pomembnih veščin.

Marvel Adventures for Young Superheroes – Fans of Disney+ 'Spidey and His Amazing Friends' bo navdušen z LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man in Prijatelji v Zabavišnem parku (10963).
Ta zabavno bogat set vam omogoca izgradnjo zabaviščni park in vključuje štiri LEGO® DUPLO® figure iz Marvel vesolja: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel in Zeleni Goblin.
Mladi superjunaki bodo med vrtenjem kolesa Ferris razvijali svoje veščine, streljali iz gorečih bučnih bomb, se igrali z vodnim topom, leteli s helikopterjem in doživljali ustvarjalne dogodivščine.
Set je visok približno 28 cm, širok 20 cm in globok 17 cm, lahko pa ga ponovno izdelujte in kombinirate z drugimi LEGO® DUPLO® kompleti, da bo domisna zabava še boljša.
Vse LEGO® DUPLO® sete so oblikovali strokovnjaki in ponujajo zanimive zgodbe, privlačne barve, različne znake in veliko podrobnosti, tako da mali čakajo na čudovit začetek svojega življenjskega potovanja.
LEGO® DUPLO elementi izpolnjujejo® stroge industrijske standarde. Zahvaljujoč temu lahko malčki enostavno zgrabijo, se pridružijo in odklopijo bloke.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.