FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Set vključuje model tradicionalne vikinška ladje, okrašena z osmimi ščiti, balista z metalnikom blokov, kravo in dva krokarja. Prav tako vam omogoča, da zgradite gibljivo kačo iz Midgarda za igranje zanimivih prizorov.

LEGO ventilatorji bodo navdušeni s tremi različnimi toyji iz tega razburljivega 3-in-1 Viking seta. Otroci lahko sestavijo vikinški ladjo in kačo iz Midgarda, vikinški hiši z zmajem in kravo, zgrajeno iz blokov, ter fenris volk in drevo s skritimi dragulji. Med igranjem z vsakim od modelov lahko uporabite tudi štiri vikinske minifigure.

LEGO Creator 3-v-1 kompleti dajejo otrokom vse, kar potrebujejo za neomejeno igro – vsak set vam omogoča izgradnjo treh različnih struktur. Vsi modeli so podrobni in jih je mogoče razdrobiti in ponovno izobčiti, zato se zabava nikoli ne ustavi. Med številnimi 3-v-1 seti, ladje, hiše in podmornice čakajo.

Tri sete v enem kompletu z Vikingi – LEGO® Creator 3 v 1 Viking Ship in Midgard Snake (31132) bodo otroke navdahnile z modeli ladje, hiše in volka Fenrisa.
Neomejena igra – otroci lahko izbirajo med tremi pustolovščinami z Vikingi. Se bodo borili proti nevarni kači na ladji, zgradili hišo vikingov in zmajev, ali pa igrali spopad med nordijskim volkom in štirimi Vikingi?
Izjemno mobilni modeli — midgardska kača ima premično glavo, rep, telo, čeljust in fine, pri volku pa so vrat, čeljust in noge premični. Zahvaljujoč temu lahko otroci igrajo prizore, v katerih se veliko dogaja.
Vikinška ladja je okrašena z osmimi ščiti, na krovu pa so balisti z metalci opeke, krava zgrajena iz blokov in dva opečnata krokarja. Hiša Viking ima odstranljivo streho.
Vključuje štiri oborožene vikinske minifigure za predvajanje zgodbe z ladjo, hišo ali volkom.
Vikinska ladja je visoka okoli 27 cm, dolga 42 cm in široka 17 cm.
Interaktivna digitalna navodila – V aplikaciji NAVODILA ZA GRADNJO LEGO® lahko otroci povečajo, zavrtijo in ponazorijo digitalno različico nastajajočega modela na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.
GRADNIK LEGO izpolnjuje® najvišje globalne varnostne standarde, tako da jih je mogoče vsakič zlahka ločiti.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.