FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

LEGO 41711 Prijatelji - Emma Art School

62,33 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
2 kos
Dostopna količina
200 kosov
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Lego
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Navdušujte otroke, da se ustvarjalno igrajo z Emmino umetniško šolo (41711). Sredi čudovite stavbe so tri nadstropja polna ustvarjalnih umetniških otrok, kjer lahko fantje in dekleta spremljajo Emmo iz LEGO® Prijatelji pri učenju keramike, modnega oblikovanja in 3D tiskanja.

Komplet šolskih igric vključuje številne luštne dodatke: lončarsko kolo se vrti, ko zvijate roko, kamera ima dve leči, premični lutki pa se vrti na ploščadi. Čudovita stavba v francoskem slogu ima velika okna in ustvarjalno tablo s čopičem in peresom – to je samo po sebi umetniško delo! Otroci jo lahko okrasijo po svoji presoji s ploščicami LEGO DOTS.

Naj otroci svojo ustvarjalnost izrazijo s kompletom LEGO ® Friends Emma Art School (41711), ki vključuje štiri umetniške studie.
Set vključuje trinadostno stavbo s učilnicami in umetniškimi studii ter pisane dodatke in tri LEGO® Friends like.
Umetniški studio spodbuja ustvarjalnost – otroci, ki imajo radi umetnost, si zamislijo ustvarjanje različnih del v učilnicah in jih nato fotografirajo v studiu.
Številni ustvarjalni dodatki – realistični dodatki, kot so premični lutka, kamera, bobnice, platna, čopiči in barvne posode spodbujajo številne ure zabave, ki spodbujajo domišljijo.
V višino merijo 25 cm, širino 23 cm in globino 8 cm.
Interaktivni vodnik za digitalno gradnjo – V aplikaciji NAVODILA ZA GRADNJO LEGO® za pametne telefone in tablične računalnike lahko otroci povečajo in zasukajo nastajajoče modele, da jih vidijo z vseh strani.
LEGO® Prijatelji so namenjene pomoči otrokom pri raziskovanju njihovih interesov in raziskovanju sveta v družbi znakov, s katero se lahko poistovetijo.
Vsi LEGO® elementi izpolnjujejo stroge industrijske standarde, zato so enotni in vedno ustrezajo skupaj, gradnja z njimi pa je užitek.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.