FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

LEGO 43206 Disney Princess - Pepelka grad in princ očarljiv

66,49 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
2 kos
Dostopna količina
200 kosov
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Lego - Disney
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Za ljubitelje Disneyjevih gradov ali princes, je obilo zabave s tem lego® 4 Disney Pepelka grad in princ očarljiv (43206). Vključuje tri nivojski grad, tri številke mini-doll in dve LEGO živalski figuri.

Ta podrobni nabor ima številne funkcije in dodatke, ki diverzifikajo vašo ustvarjalno zabavo. Otroci lahko igrajo vloge in podoživljajo svoje najljubše trenutke iz pravljice ali ustvarjajo nove zgodbe. Grad ima plesno sobo z vrtljivim podom, garderobno sobo, kjer lahko spremenite Pepelko, garderobno omaro s premičnimi mačji vrati in še veliko več.

Številni smešni liki Ta sklop poleg Figurice Gusa Gusa in Luciferja vključuje tudi figurice Mini-doll iz Disney Pepelke, Princa Očarljivega in Lady Tremaine.

Ta set vključuje tristopevno ključavnico z različnimi sobami in funkcijami, tri figure mini-doll, dve LEGO® živalski figuri in veliko dodatkov za igranje.
Priljubljeni liki – vključujejo Pepelko, princa Očarljivega in Lady Tremaine, kot tudi Gus Gus inLucifer figurice, zahvaljujoč kateri lahko doživite nešteto dogodivščin.
Palača je visoka okoli 28 cm, široka 25 cm in globoka 11 cm.
Interaktivna digitalna navodila – V aplikaciji LEGO® Building Instructions lahko mladi graditelji povečajo, zasukajo in ponazorijo digitalno različico nastajajočega modela.
Konstrukcijski set Disney Princess z mini figurami in modeli znanih predmetov spodbuja otroke k svobodni in inventivni igri.
LEGO® set kosi izpolnjujejo stroge industrijske standarde, tako da se vedno prilegajo skupaj.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.