FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Likeregal 920 masažni igralni stol z zeleno oporo za noge

70,80 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
367 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm1048M
EAN:
=VLOOKUP(A193,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Inovativna tehnologija
Popolna fuzija stola za igrače in masažnega stola. Lahko ga primerjate s profesionalnimi masažnimi stoli, vam omogoča, da uživate v masažni terapiji tako na delovnem mestu kot na delovnem mestu. Pomirite telo in bodite zdravi vsak dan. Pri tem pomaga vibrirajoča ledvena podpora, ki jo je mogoče upravljati s kablom USB, priključenim na računalnik ali celo na napajalno banko.

Funkcije
Ta profesionalni igralni stol ima izvlečno oporo za noge izpod sedeža za popolno udobje, ko se naslonite nazaj. Ergonomska oblika, značilnosti izdelka 360-stopinjsko vrtenje, nastavljiva višina, nastavljiva opora za glavico, nastavitev kota nagiba se lahko zloži nazaj od 90 stopinj do 150 stopinj in se lahko zaklene za uporabo kot postelja za kratek dremež. Ta ležeči stol zagotavlja najbolj udobno izkušnjo, ne glede na to, ali jo uporabljate v pisarni ali med igranjem, in podvoji učinkovitost.

Material
Visokokakovostna PU usnjena prevleka, vgrajena udobna in zračna pena iz lateksa. Debelejša hladna pena visoke gostote zagotavlja bolj udobno oblazinjenje, široko naslonjalo pa zagotavlja boljšo podporo. 

Varnost
Dno je izdelano iz okvirja, kovanega iz visokokakovostnega jekla, ki ima super nosilnost. Z lahkoto podpira odrasle, ki tehtajo 115 kg. Dve krmilni palici zagotavljata varno in stabilno funkcijo dviganja sedežev in funkcijo nastavitve kota naslonjala. Zgoščen podporni okvir zagotavlja stabilnost stola. Poleg tega zgoščen jekleni okvir zagotavlja zanesljivost stola, gobice blazin visoke gostote pa zagotavljajo dolgoročno zdravljenje brez deformacij.

Parametri stola:

Višina: ~125-133cm
Širina: 57cm
Globina: 50cm
Teža: 16kg



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.