WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Lonček iz tlačno litega aluminija s premazom proti prijemanju z gumbom za aromo in pokrovom iz kaljenega stekla - 6,5 l

17,92 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
6 kos
Dostopna količina
800 kosov
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
3 dni
SKU:
KB-7532
EAN:
5908287275324
Nazadnje posodobljeno
pred 2 tednoma

Aktualne ponudbe v kategoriji Aktualne ponudbe veletrgovca
Opis ponudbe

Odkrijte vzdržljivost in učinkovitost našega kvadratnega lonca iz tlačno litega aluminija, ki ima toplotno odporno zgradbo, popolno za kulinarične navdušence in komercialne kuhinje. Keramična marmorirana prevleka zagotavlja površino proti prijemanju za zdravo kuhanje brez odvečnih olj.

Naš lonec je zasnovan tako, da preprečuje prijemanje hrane, kar zagotavlja preprosto čiščenje in vzdrževanje. Zasnovan je tako, da optimalno zadržuje toploto, kar vodi k energijsko učinkovitemu procesu kuhanja, ki varčuje z energijo brez ogrožanja učinkovitosti.

Lonec je opremljen s pokrovom iz kaljenega stekla, skupaj s priročnim gumbom za aromo. Ta inovativna funkcija omogoča enostavno doziranje tekočih začimb med kuhanjem, kar neopazno izboljša okuse in arome.

Naš lonec, izdelan tako, da vzdrži preizkus časa, ima močno podlago, ki se ne deformira, zaradi česar je zanesljiva izbira za različna kuharska opravila. Združljiv je z vsemi viri toplote, vključno z indukcijskimi kuhalnimi ploščami, in je varen za pomivalni stroj za dodatno udobje.

Lonec, zasnovan za potrebe veleprodajnih strank, je na voljo v velikosti 28 x 28 cm z višino 11 cm in ima veliko prostornino 6,5 litra, kar je idealno za učinkovito pripravo velikih obrokov.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.