FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Livingpai zložljiv in nastavljiv fitnes trampolin

34,12 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
7 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Teka
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Zabaven in učinkovit trening Fitnes trampolini niso le lahka, varna in tiha športna oprema, temveč zagotavljajo tudi veliko več zabave med treningom. Samo 10 minut skakanja na dan učinkovito kuri kalorije, krepi krvni obtok, kar ustreza 1 uri teka, 30 minutam kolesarjenja ali 20 minutam plavanja. Priročna montaža, ločevanje in shranjevanje Zložljiva zasnova zmanjša njeno velikost na 1/4, kar omogoča priročno shranjevanje, nastavljiv ročaj in kovinska konstrukcija pa sta odstranljiva. Preprosta, a močna zasnova je izdelana iz lahkega materiala, tako da jo lahko vsakdo sestavi ali razstavi brez orodja. Širok spekter uporabe, kot so skakanje, push-upi, sedenje in večina razteznih vaj.

Zložljiva zasnova

Trampolin lahko dvakrat zložite, zložena velikost pa je manjša od 1/4, zato je zelo prihranek prostora in ga je enostavno postaviti pod posteljo, v kotu, v omaro.

Ročaj z nastavljivo višino Športni trampolin podpira 4-stopenjsko nastavitev višine. Z gumbom poleg ročaja ga lahko nastavite od 79 cm do 106 cm, kar je popoln trampolin za odrasle in otroke.

Penjen ročaj Ročaj, prekrit z mehko peno, poveča ravnotežje, nedrsenje in udobje. Samo uživajte v veselju skakanja.

Glavne značilnosti:

Zaprta vzmet iz nerjavečega jekla Fitnes trampolin je lahko opremljen z do 32 zaprtimi jeklenimi vzmetmi in ima zasnovo varnostnega trikotnika, zaradi česar je varnejši in trajnejši od elastičnih vrvnih ali jermenskih vzmeti.

Varnostna blazina Oxford 600D je izdelan iz Oxfordskega materiala, odpornega na praske, s PE notranjo plastjo, ki učinkovito ščiti vaša stopala in prste pred poškodbami med skakanjem.

Na trampolinu so kovinske cevi in gumijaste 6 odstranljive kovinske cevi, ki so prevlečene z gumo, tako da trampolin ne zdrsne in je tih.

Izboljšana PP skakalna deska: Uvožena PP bouncy deska zagotavlja boljšo odpornost proti obrabi in je vodoodporna. Edinstven material naredi skoke mehkejše in učinkovito ščiti koleno. Nosilnost doseže 200 kg.

Dodatki:

Odporen trak Trampolin Livingpai je opremljen s 3 različnimi pasovi upora, ki izboljšajo vašo izkušnjo vadbe.

Vključuje vlečno vrv Trampolin vsebuje vlečno vrv. Lahko se kombinira s trampolinskim treningom, da bo fitnes še učinkovitejši.

Vključuje torbico za nošenje Zložljiv trampolin je opremljen z visoko kakovostno torbo, ki vam omogoča udoben prevoz trampolina.

Lastnosti: Maksimalna obremenitev 200 kg4 višina nastavljiv ročaj iz peneZložena velikost manj kot 1/4 originalne velikostiTrpežna blazina OxfordNotranji krog je izdelan iz trpežne vodoodporne PP podlogTežke jeklene cevi z nedrsečo gumijasto podlagoTrpežne jeklene vzmeti, odporne na praske



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.