FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Lovska kamera PNI Lov 2C, 8MP, 720P, nočni vid, 26 IR LED

59,19 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-HUNT2C
EAN:
5949066512773
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Nadzorna kamera za divje živali s širokim kotom in nočnim vidom
Manjši od drugih lovskih kamer, z višino le 100 mm, ima PNI Hunting 2C prednost popolne kamuflaže. Kamera je opremljena s 26 IR 940nm LEDS (13 na vrhu in 13 na dnu), ki zagotavljajo vidljivost v pogojih nizke svetlobe do razdalje 15 metrov. Med sprožitve fotografij, JED ne bo proizvaja močan bliskavica, ki bi lahko prestrašil živali. 1-palni LCD zaslon z avtomatsko zaustavitvijo varčevanja z energijo vam omogoča ogled fotografij in video posnetkov, usmerjenosti fotoaparata in nastavitev menija.
 
Presenetljive slike razkrivajo skrivnosti divjih živali
Vgrajen senzor gibanja sproži snemanje le, ko kamera zazna gibanje. Da bi se izognili lažnim alarmom, bodite posebno pozorni na mesto namestitve prostora. Odstranite iz polja vidnih vej ali drugih elementov, ki bi lahko s premikanjem povzročili zagon kamere. PIR kot 100 stopinj, hitrost zaklopa 0,8 sekunde in največ 7 zaporednih fotografij zagotavljajo zajemanje vseh podrobnosti in celotnega dejanja.
Barvni CMOS senzor, 8MP fotografije, 1280x720P HD video posnetki v živo in svetlih barvah podnevi (črno-bela ponoči) in več načinov fotografiranja zagotavljajo nepozabno vizualno izkušnjo. Ne glede na to, ali pazite na svoj dom, vrt ali kmetijo ali pa opazujete in spremljate življenje in navade divjih živali, je soba PNI Hunting 2C najustrezenjša rešitev. S svojimi majhnimi dimenzijami, kamuflažnim ohišjem in zatemnjenim, LOVSKA SOBA PNI Lov 2C postane skoraj nemogoče zaznati. Razred IP56 zagotavlja zaščito prostora pred prahom, dežjem in vlago.
 
Sprožitev ponoči pri zaznavanju gibanja
Pni Hunting Camera Hunting 2C ima vsa orodja, ki jih celo neizkušeni uporabnik potrebuje: LCD zaslon za programiranje fotoaparata, IR LED-ji za snemanje ponoči, senzor gibanja za aktiviranje kamere le pri podaji živali, širokokotni objektivi in reža micro SD kartice največ 32GB za shranjevanje posnetkov (mikro SD kartica ni vključena). Priporočilo: pred uporabo oblikujte micro SD kartico.

4 x AA napajalnik
PNI Hunting 2C lahko napajajo 4 alkalne AA baterije, ki zagotavljajo povprečno življenjsko dobo do 4 mesecev ali 5V skozi mikro USB vtič. Baterije niso vključene. Usb-mini USB kabel je vključen.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.