FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Magical Scratch Art Fun Art Igra za otroke in odrasle

5,81 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Velika Britanija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 2 tednoma

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

MARVINOVA ČAROVNIJA PREDSTAVLJA ČAROBNO SUPER SVETLO PRASKO: Marvinova čarovnija je dom vseh čarobnih in skrivnostnih stvari. Od njihove palete čarobnih trikov do njihovih umetniških setov boste presenečeni nad močjo magije. Pod črno plastjo tega umetniškega seta se skriva svet živahnih, čarobnih barv, ki samo čakajo, da jih odkrijete - pišite, rišite, igrajte in odkrivajte, naša umetnost je odlična za šolske projekte, predstavitve in sporočila.
MAVRIČNA UMETNOST PRASK: Ustvarite svojo čarovnijo doma s tem umetniškim setom, ki je zasnovan tako, da vašemu notranjemu umetniku omogoči divji tek. Z vgrajenim orodjem se nežno opraskajte po črni plasti in skočite v svet holografskih barv, neona, kovinskih barv in mavric. Ustvarite svoje čudovite vzorce in oblike, z živahnimi barvami, ki sodelujejo z vami, da ustvarite osupljivo umetnost.
SCRATCH ART PAPER: V to otroško praskasto umetnost, ki jo je postavila Marvinova čarovnija, so šablone, s katerimi lahko sledite in se raztezate, šablone, ki vam bodo dale navdih, ki ga potrebujete za ustvarjanje čarobne mavrične mojstrovine! Samo dvignite svojo prasko in umetniška orodja ter združite čarovnijo in umetnost ter ustvarite, kar si vaše srce želi!
USTVARITE UMETNOST IZ NIČ: Ta komplet je kot nalašč za vsako priložnost in praznik, ki vas navdihne. Ne glede na to, ali želite za ljubljeno osebo ustvariti velikonočno umetnost praske ali umetnost praske za valentinovo, bo ta komplet oživil vaše modele na način, za katerega si nikoli niste mislili, da je mogoč! Ustvarite lahko tudi praske za ljudi, ki jih imate radi, in ustvarite spomin, ki bo trajal večno! Za pravi mavrični učinek poskusite ustvariti umetnost praske samoroga in pustite, da barve spremenijo vaš mistični značaj pred vašimi očmi.
ZA UMETNIKE, STARE 5 LET IN VEČ: Ta komplet bo vašemu malemu umetniku omogočil ustvarjanje vzorcev s kovinskimi, holografskimi, neonskimi in mavričnimi barvami. Kot nalašč za uporabo doma, na počitnicah ali v šoli. Pomagajte svojemu malčku, da se zaljubi v lepoto umetnosti s tem čarobnim kompletom. Ta komplet bo popolna darila za rojstni dan za dekleta in fante!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.