FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Magmat MagSafe zaščitna torbica za telefon za Apple iPhone 14 Pro

6,56 € /kos cena brez DDV
NAROČAM

Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
iPhone - Apple
SKU:
52714
EAN:
9589046925481

Stik Pokliči

Magmat MagSafe zaščitna torbica za telefon za Apple iPhone 14 Pro - opis

Magmat MagSafe Case Opis izdelka + Glavne značilnosti

Poudarki izdelka: Model: Magmat MagSafe Posvečeno za: Apple iPhone 14 Pro Barva: črna, prosojna - mat površina Konstrukcija: Enodelni, TPU in PC Gumbi: Aktivna zaščita Zaščitni rob: štrli nad zaslonom in objektivom kamere Združljivo: s polnilniki QI in dodatno opremo MagSafe Popolno prileganje, polna funkcionalnost Izrez na strani - možnost pritrditve npr. vrvic
Zaščita je ključna! Eleganten in preprost dizajn ter visoka raven zaščite so sinonim za novo ohišje Magmat. Pri izdelavi pokrova so bile uporabljene visokokakovostne komponente TPU in PC. Fleksibilen okvir iz poliuretanskega materiala bo odlično zaščitil pred udarci in padci, medtem ko bo trda polikarbonatna hrbtna stran zaščitila vaš telefon pred praskami.
Ohišje, združljivo z MagSafe, ima vgrajen magnet na hrbtni strani, zaradi česar je združljiv s polnilniki in magnetnimi dodatki, kot je usnjena denarnica MagSafe. Zahvaljujoč vgrajenemu magnetu lahko uporabljate dodatno opremo in polnilnike, ne da bi morali odstraniti ohišje.
Ohišje je bilo zasnovano za Apple iPhone 14 Pro, zaradi česar se fleksibilen silikon, ki se uporablja pri izdelavi Coverja, popolnoma prilega, ne da bi na kakršen koli način povečal dimenzije naprave. Klasična, prosojna obdelava bo zagotovila edinstven videz vašega pametnega telefona.
Zaščitite svoje kritične komponente! Rahlo dvignjena oblika ohišja okoli fotoaparata in zaslona ščiti pred poškodbami tako, da lebdi nad telefonom tik nad ravno površino. Poleg tega zagotavlja popolno funkcionalnost - ima vse potrebne izreze in zavihke za gumbe, kamere, zvočnike in priključke.


Načini plačila

  • Bančni prenos
  • Gotovina
  • Spletno plačilo
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Načini dostave

  • Dostava po Sloveniji
  • Dostava v tujino

Druge ponudbe prodajalca

Druge ponudbe v tej kategriji

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.