FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

O izdelku:

Ta komplet tradicionalnih flomastrov je odlično orodje za vse ljubitelje risanja in barvanja. Zaradi klasičnih barv in priročnega oblikovanja so idealna izbira za različne aplikacije, kar vam omogoča ustvarjanje lepih in ustvarjalnih umetniških del.
Lastnosti izdelka:

Komplet 5 flomastrov: Komplet vsebuje pet flomastrov različnih barv, kar vam daje široko paleto ustvarjalnih možnosti. Ustvarite lahko čudovite ilustracije, barve in označite različne oblike.
Klasične barve: Barve, vključene v komplet, so rdeča, oranžna, rumena, zelena in modra, kar je osnovni barvni nabor, ki je idealen za številne aplikacije.
Tradicionalno oblikovanje: Flomastri imajo tradicionalno obliko, ki jo je enostavno držati in rokovati, zaradi česar so primerni za ljudi vseh starosti, vključno z otroki in odraslimi.
Večnamenskost: Ta pisala s klobučevino so kot nalašč za risanje, barvanje, zapisovanje, označevanje besedila in številne druge namene. Nenadomestljivi so tako v šoli, na delovnem mestu kot doma.
Visoka kakovost: Flomastri za klobučevino so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, kar zagotavlja vzdržljivost in intenzivnost barve.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.