MAY SALE
-30%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Preostala zaloga // Masaža vratu - Wellness- masažer vratu s funkcijo ogrevanja, daljinskim upravljalnikom in 15 stopnjami intenzivnosti za popolno dobro počutje

od 6,99 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 35,00 €

Na zahtevo
6,99 € od 1 do 2500 kosov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
108 kos
Dostopna količina
2500 kosov
Država
Nemčija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
4 dni
SKU:
6U-5XLF-N1QG
EAN:
4270001560810
Nazadnje posodobljeno
pred 4 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

- masažer vratu Wellness masažerji
---/daljinski upravljalnik
--/Navodila za uporabo
--/ Polnilni kabel USB-C

- 1200 mAh litijeva baterija
- 15 stopenj intenzivnosti
- 6 načinov
- 6-urna življenjska doba baterije
- Funkcija ogrevanja za maksimalno sprostitev

Doživite čisto sprostitev in pomirjujoče masaže vratu z našim inovativnim masažerjem vratu. Z najsodobnejšo tehnologijo in premišljenim dizajnom ta naprava ponuja celovito rešitev za potrebe utrujenih mišic.

Masažer je opremljen s priročnim daljinskim upravljalnikom, ki vam omogoča popoln nadzor nad masažnimi izkušnjami. Jasen priročnik z navodili zagotavlja, da lahko napravo upravljate brez težav, tudi če jo uporabljate prvič.

Priloženi polnilni kabel USB-C omogoča udobno in hitro polnjenje zmogljive litijeve baterije 1200 mAh. Z impresivno življenjsko dobo baterije do 6 ur lahko masažer preprosto uporabite večkrat, preden ga je treba ponovno napolniti.

Odkrijte vsestranskost masažerja s 15 stopnjami intenzivnosti in 6 različnimi načini masaže. Prilagodite intenzivnost masaže vašim potrebam in izberite način, ki najbolj ustreza vašemu trenutnemu razpoloženju.

Za dodatno sprostitev ima masažer vratu vgrajeno funkcijo ogrevanja. Ta funkcija zagotavlja maksimalno sprostitev in učinkovito razbremeni napetost. Potopite se v svet sprostitve in si privoščite reden oddih za telo in duha.

Poslovite se od bolečin in napetosti v vratu – z našim masažerjem za vrat lahko masažo prinesete neposredno v svoj dom. Privoščite si zasluženo sprostitev in uživajte v široki paleti funkcij tega vrhunskega masažerja.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.