FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Vabimo vas, da odkrijete naš izdelek - Amazon Pallet Mix Consumer Returns Mix A / B. Naše palete vsebujejo izbrana vračila potrošnikov v kategorijah A, B, kar vam omogoča nakup blaga, ki je stroškovno učinkovito in vsestransko.

Specifikacije palet:

Kategoriji A in B
Neobdelano in nešteto blago
Zakaj izbrati naše Mix Amazon palete Consumer Returns?

Visoka donosnost: Naše palete vsebujejo predvsem izdelke kategorij A in B, ki so v odličnem stanju ali zahtevajo manjša popravila. To vam omogoča, da dosežete veliko višjo prodajno maržo.

Garancija kakovosti: Palete dostavljamo v nepregledanem in neštetem stanju, tako da ste lahko prepričani o kakovosti izdelkov. Za vsako paleto boste prejeli natančne specifikacije, ki vam bodo olajšale načrtovanje in upravljanje asortimana.

Enostavnost nakupa: Naše palete Amazon Consumer Returns Mix A / B so na voljo po konkurenčnih cenah, preprost postopek naročanja pa omogoča neverjetno enostavno ustanovitev podjetja ali razširitev obstoječega.

Izkoristite priložnost, da povečate svoj dobiček in odkrijte svet priložnosti, ki jih prinaša naš Mix Amazon Pallets Consumer Returns. Naročite danes in vstopite na trg e-trgovine s trdnim izborom!


Priponke
Prejmi datoteko e11073-a-b-mix.xlsx


Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.