FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

MotoShield motocikel Moške zaščite Črna zelena M

11,10 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
49 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm7217
EAN:
=VLOOKUP(A547,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 3 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Te visokokakovostne zaščitne hlače so posebej zasnovane za smučanje, rolanje, deskanje na snegu in kolesarjenje. Prilagodljiva 3D podložena zaščitna oprema zagotavlja, da ste vedno varni na najtežjem terenu in z najhitrejšim tempom.
Glavne značilnosti:

EVA oblazinjenje na ščitniku bokov in hrbtenice: Oblazinjenje v predelu kolkov in hrbtenice je izdelano iz trpežnega in odpornega na udarce odpornega EVA materiala, ki uporabniku zagotavlja posebno zaščito in zmanjšuje verjetnost poškodb.

3D oblazinjena zaščita: inovativna tehnologija 3D oblazinjenja učinkovito razprši energijo udarca in vas ščiti pred morebitnimi poškodbami in neprijetnimi udarci.

Odpornost proti padcu: Zaščitne hlače so zasnovane tako, da učinkovito ščitijo uporabnika med padci in padci, kar povečuje občutek varnosti in udobja pri igranju ekstremnih športov.

Univerzalna aplikacija: kot nalašč za smučanje, rolanje, deskanje na snegu in kolesarjenje. Podložena zaščitna linija se enostavno prilega vašim športnim oblačilom in je lahko odličen dodatek k vaši zaščitni opremi.

Udobje in prilagodljivost: Zaščitna linija je izdelana iz lahkih in zračnih materialov in je zasnovana tako, da se popolnoma prilega vašemu telesu ter zagotavlja maksimalno udobje in svobodo gibanja.

Izberite te zaščitne hlače, če si želite zagotoviti najboljšo zaščito med igranjem svojega najljubšega ekstremnega športa!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.