FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Kako deluje?

Goldie je olje za telo, ki bo zagotovilo hitro in intenzivnejšo porjavelost. Deluje z UV žarki, kar pomeni, da ga lahko uporabljate med sončenjem zunaj ali v solariju. Zahvaljujoč bogatim naravnim sestavinam bo vaša koža mehka, gladka in negovana, prav tako pa bo prijetno dišala.
In najboljše od vsega - vaša koža bo sijala! Vaše porjavelo telo bo videti svetlejše kot kdajkoli prej!
Kako uporabljati olje?
Pred uporabo ga pretresite! Nanesite ga na želene dele telesa pred sončenjem ali s solarijem. Goldie lahko nanesete tudi na obraz.
Ampak ne pozabite - Goldie ne vsebuje UV zaščite. Pred sončenjem uporabite dodatno zaščito pred soncem.
Katere sestavine vsebuje olje?
Olje je 100% vegansko in ne vsebuje silikona! Raziskovali smo popolnoma naravne sestavine, ki jih poznamo že od nekdaj in za katere vemo, da pomagajo hitreje porjaveti. In tako je nastalo olje Goldie! Zlato olje je zasnovano z najboljšimi olji: oljčno olje, parafinsko olje, sončnično olje, sojino olje, olje pšeničnih kalčkov. Ta kombinacija olj skupaj z beta-karotenom in izvlečkom korenja zagotavlja hitrejše, učinkovitejše in trajnejše rezultate. Poleg tega bosta vitamina E in C poskrbela za vašo kožo med sončenjem in po njem!
Naši izdelki niso testirani na živalih!
Oglejte si sestavine ↓
Izopropil miristate, Paraffinum Liquidum, kaprilni / kaprilni trigliceridi, sadno olje Olea Europaea, olje semen Helianthus Annuus, beta karoten, Izvleček korenja Daucus Carota Sativa, Glicin Sojino olje, tokoferol, Propicol Glicitrat, Jubilin Regia citronska kislina, tokoferil acetat, parfum, Triticum Vulgare kalno olje, sljuda, propilparaben, benzil benzoat, limonen, linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Velikost izdelka: 150 ml


Priponke
Prejmi datoteko bodybite(3).pdf


Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.