FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Naše podjetje vam ponuja edinstveno priložnost za nakup oblačil veleprodajne blagovne znamke! Sodelujemo neposredno s proizvajalcem in ponujamo oblačila iz Evrope brez posrednikov. Vsako oblačilo ima edinstveno obliko, izdelano je iz visokokakovostnih materialov in je na voljo v individualni embalaži s črtno kodo, ki preverja pristnost na uradni spletni strani blagovne znamke.
Zagotavljamo najboljšo kakovost po dostopni ceni! Ko kupujete pri nas, dobite edinstveno priložnost, da razširite svoje poslovanje in izpolnite zahteve svojih strank. Izberete lahko mešanico vrhov, hlač in spodnjega perila, kot želite. Vsaka serija vsebuje približno 80% ženskih oblačil in 20% moških oblačil. Razmerje med vrhovi, hlačami in spodnjim perilom se lahko razlikuje glede na želje kupca, vendar hlače ne smejo biti večje od vrhov. Naši izdelki so stil, kakovost in udobje!
Naredite pravo izbiro in postanite ponosni lastnik elegantnih in kakovostnih bonprix oblačil! Kontaktirajte nas zdaj in našli bomo najboljšo možnost za vas!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.