FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

NAPAJANJE NEPREKINLJIVO NAPAJANJE UPS 1000VA 700W SINE

99,40 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
2 kos
Dostopna količina
200 kosov
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

NEPREKINJENO NAPAJANJE (UPS) ČISTI SINE
UPORABLJEN TRAKTOR MICROSINE 1000
1000VA 700W 2*7Ah
LCD

ZNAČILNOSTI
Neprekinljiv napajalnik (UPS) je naprava, ki zagotavlja neprekinjeno napajanje drugih elektronskih naprav, tudi v primeru izklopa električne energije. Ko je v vtičnici elektrika, UPS polni vgrajeno baterijo in deluje kot prenapetostni zaščitnik, pri sodobnih UPS napravah pa zagotavlja pravo napajalno napetost tudi v primeru velikih in dolgoročnih nihanj napetosti v omrežju.

V primeru izklopa električne energije v izmenično vtičnico UPS samodejno napaja naprave, povezane z napravo. To omogoča varno izklop naprave in shranjevanje rezultatov vašega dela. Nenaden izklop električne energije lahko povzroči izgubo pomembnih podatkov, pa tudi poškodbe elektronske opreme.
Zahvaljujoč Volt Polski UPS je ta problem rešen. Ponujeni napajalnik ima dve vgrajeni bateriji s skupno zmogljivostjo 14Ah pri 12V in dve napajalni vtičnici z napetostjo 230V, ki omogočata hkrati vzdrževanje delovanja dveh naprav. USB vtičnica, ki omogoča povezavo UPS z računalnikom, zahvaljujoč tej rešitvi lahko uporabnik konfigurira nastavitve napajalnika za lastne potrebe, vrata RJ45 pa ščitijo omrežne naprave pred navalom, ta koncept je bil ustvarjen za celovito zaščito pred poškodbami elementov Ethernet struktur.
LCD zaslon jasno obvešča o načinu delovanja napajalnika.
Poleg tega je v kompletu z UPS-om dobili programsko opremo, ki vam omogoča spremljanje njenega delovanja - v primeru te naprave je bila za vsako podrobnost poskrbljene, da bi jo najbolje prilagodili potrebam uporabnikov.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.