FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
16 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Napetost Merilnik krvnega tlaka

6,83 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm7289
EAN:
=VLOOKUP(A682,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Merilnik krvnega tlaka Tenzio je sodobna in zanesljiva naprava, ki vam omogoča natančno in enostavno merjenje krvnega tlaka. Ta naprava je posebej zasnovana za spremljanje zdravja in domačo uporabo.

Merilnik krvnega tlaka ima vmesnik kontaktnega zaslona, ki vam omogoča enostavno in priročno navigacijo in prilagajanje. Intuitiven vmesnik omogoča enostavno izbiro različnih funkcij in nastavitev.

Naprava ima tribarvni zaslon, ki zagotavlja jasno vidne rezultate, ki jih je enostavno interpretirati. S pomočjo zelene, rumene in rdeče barve je enostavno določiti kategorijo krvnega tlaka, na primer normalno, blago hipertenzijo ali hudo hipertenzijo.

Ta merilnik krvnega tlaka ima tudi funkcijo shranjevanja pomnilnika za več oseb, ki vam omogoča shranjevanje in sledenje podatkov več različnih uporabnikov. To je idealno, če imate več družinskih članov, ki želijo spremljati svoj krvni tlak in podatke.

Vendar pa je za natančne rezultate in zanesljivost priporočljivo upoštevati priloženi priročnik za uporabo in pravilne tehnike merjenja.

Ohranite svoje zdravje pod nadzorom doma z merilnikom krvnega tlaka Tenzio, ki zagotavlja natančne rezultate, je enostaven za uporabo in priročen. Ne dovolite, da vas težave s krvnim tlakom ustavijo pri aktivnem in zdravem življenju.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.