WEEKEND SALE
-25%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

NARAVNI SERUM ZA BREZHIBNO KOŽO

7,27 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
180,30 €
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Rusija
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
SVR(8)-SIB
Nazadnje posodobljeno
pred 1 letom

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Naravni serum je "eliksirja", ki ga je ustvarila narava sama, koncentracija uporabnih komponent v enem paketu. Velika vsebnost aktivnih sestavin seruma, kot da s čarovnijo, spremeni kožo. Izdelava seruma združuje dosežke na področju kozmetike in farmacevtskih izdelkov ter ustvarja edinstven izdelek, ki je na voljo vsem. Obrazni serum je zelo koncentriran izdelek. Vsebuje skoraj 10-krat več biološko aktivnih snovi kot krema za nego kože. Poleg koncentracije je za serum iz kreme značilna visoka molekularnost. Majhne molekule eliksirja masivno prodrejo v globoke plasti povrhnjice in vplivajo na tkiva. Deluje hitro in pointwise. Majhna količina seruma ima bolj izobčen učinek kot velik del običajnega kozmetičnega izdelka.

INCI: Aqua, Syringa vulgaris cvetna voda, Glicerin, Natrijev laktat, Pantenol, Inulin, Beta-glukan, Allantoin, Gliceril citrat/laktat/linoleat/oleat, Xantan gumi, Ekstrakt Magnolia Officinalis Bark, Ekstrakt aloe vere, ekstrakt Mains domestica borkh, ekstrakt Vitis vinifera, ekstrakt Echinacea purpurea, ekstrakt Arctium lappa, Ekstrakt Oriza sativa, Ekstrakt citrusa limona, Ekstrakt Hedera colchica, Ekstrakt Morus nigra, Ekstrakt Thymus serpyllum, Equisetum arvense extract, Malina keton, Sivko eterično olje, Jasminum grandiflorum eterično olje, Citrus Nobilis eterično olje.

Serum "Brezhibna koža" temelji na aktivnih sestavinah - ГИДРОЛАТА LILAC, АЛLAТОИНА, ETERIČNA OLJA, kot so sivka in jasmin, ter tudi dragoceni ekstrakti ALOE-VERA, ECHINACEA IN MUČELI zagotavlja takojšnje vlažilno in rafiniranje učinek. Aktivira lokalno imunost kože, jo ščiti pred prostimi radikali in škodljivimi učinki okolja. Z redno uporabo bistveno zgladi gube, obnavlja elastičnost, odpravlja dolgočasnost in občutljivost.

PRIPOROČILA ZA UPORABO:
Zvečer je najbolje izvajati nego kože. Ponoči se aktivirajo regenerativni procesi v tkivih telesa. Takoj po nanošenju zdravila ni priporočljivo iti v posteljo. Serum je priporočljivo uporabljati 1 uro pred spanjem.
Optimalni čas za uporabo eliksirja je 17-21 ur. Če izdelek nanesete zjutraj, je priporočljivo, da ga naredite med 7 in 8 urami.
Če serum nanesemo skupaj s kremo, ga nanesemo po 5-10 minutah.
V odrasli dobi lahko serum uporabljate dolgo časa. Po 2-3 mesecih uporabe se pojavi trajajoč rezultat. Če je iz nekega razloga uporaba seruma ukinjena, doseženi učinek običajno traja več mesecev.
Vsakih 3-4 mesece je treba vzeti odmore za 1 mesec. Čas počitka je nujen, da tkiva niso nasičena z biološko aktivnimi snovmi.

Pakiranje: 30 ± 5 ml



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.