WEEKEND SALE
-25%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

NAVIGACIJSKI SISTEM GPS + DVR PNI DH706, z GSM 4G, dvojno kamero, Andro

118,26 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
18 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
gsm
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-DH706
EAN:
5949066515194
Nazadnje posodobljeno
pred 1 letom

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


GPS navigacija z vgrajenim DVR
PNI DH706 je pametna naprava, ki vključuje več funkcij, ki uspešno izpolnjujejo zahteve sodobnega potrošnika: GPS navigacija, avto DVR, Bluetooth, FM oddajnik, multimedijski predvajalnik, brskanje po internetu. Na podlagi operacijskega sistema Android naprava omogoča namestitev zemljevidov in dodatnih aplikacij.

Notranji pomnilnik 16GB, reža micro SD kartice do 32GB
Lahko shranite tako v notranji pomnilnik naprave kot na micro SD kartici (ni vključena) video posnetke iz obeh priloženih kamer, sprednjo kamero, vgrajeno v napravo z ločljivostjo 1080P in sekundarno kamero z ločljivostjo 480P.

Funkcija pomočnika za parkiranje
Če povežete rdečo žico sekundarne kamere z vzvratno svetilko vašega avtomobila, bo delovala kot vzvratna kamera. Vsakič, ko vstavite prestavo v položaj zadaj, bo samodejno na zaslonu prikazana slika, ki jo je posnela sekundarna kamera, ki jo spremljajo oznake parkirne pomoči.

Funkcija G-Senzor in Monitor parkiranja
Integrirani senzor trka pomaga samodejno zakleniti posnetke (vključno 10 sekund pred in po trčevanju), ki bi jih lahko uporabili kot dokaz v primeru nesreče. Blokirane datoteke ne bodo izbrisane s ciklično registracijo. Priporočamo pa izdelavo varnostne kopije. Prav tako, če je parkiran avto zadet, bo naprava začela snemati 30 sekund, potem pa bo ponovno vstopil v način mirovanja, da prihrani energijo.

Micro SIM, reža GSM 4G
PNI DH706 omogoča povezavo GSM 4G SIM. Z aktivnimi mobilnimi podatki lahko brskate po internetu neposredno iz naprave ali napravo spremenite v Hotspot za druge mobilne naprave.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.