WEEKEND SALE
-25%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

NAVIGACIJSKI SISTEM GPS + DVR PNI S906 zaslon 7 palcev z Android 6.0, ha

84,50 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
11 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-S906
EAN:
5949066511905
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Velikodušen prikaz
7-palčni zaslon omogoča natančnejši in podrobnejši pogled na pot/ zemljevid, ki je izjemno občutljiv in natančen na dotik. Ločljivost zaslona je zelo dobra, saj prikazuje slike in zemljevide vrhunske kakovosti.

Oddajnik FM
Prenosni navigacijski sistem, PNI S906, je opremljen s FM oddajnik. Omogoča prenos pesmi, shranjenih v notranjem / zunanjem spominu navigacije, na FM radiu v avtu. 

Zmogljiv procesor
Notranji navigacijski pomnilnik je 8GB, kar pomeni, da omogoča prenos dovolj zemljevidov za navigacijsko aplikacijo Here WeGo in lahko tekoče deluje. Sprejem in prikaz GPS položaja na zemljevidu poteka takoj, zahvaljujoč novemu zmogljivnejši procesor MTK8163 s hitrostjo 1,3 GHz in RAM-om 1 Gb DDR3.
 
Konektorje
Navigacijski konektor PNI S906 je sestavljen iz miniUSB vrat, reže MicroSD za dodatne zemljevide ali multimedijske datoteke ter vtičnika za slušalke.

Vgrajena DVR kamera
Gps enota je vključila avto DVR fotoaparat, ki vam bo pomagal prihraniti denar za tako napravo, kupljeno posebej, in tudi prostor, ki bi ga zasedel. Kamera strelja v zelo dobri kakovosti, FullHD, z zvokom, in je lahko dobra priča v primeru nesreče.

Pripravljen za odhod
Izdelek je "Ready to go" zaradi dodatkov v paketu, ki omogočajo, da se takoj montira na vetrobransko steklo in vžigalnik za cigarete. Takoj, ko vklopite napravo, lahko greste na cesto brez težav na želeni poti.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.