FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Neewer Camera led sijalka za profesionalne fotografe

11,86 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 23,73 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
5 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Sony - Panasonic
SKU:
Holm5560
Nazadnje posodobljeno
pred 3 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Opis izdelka: 
Neewer LED Light Kit je visokokakovostna svetlobna naprava, zasnovana posebej za kamere in kamkorderje. Ta svetlobni komplet ima številne funkcije in prednosti, ki vam pomagajo ustvariti popolne svetlobne pogoje za fotografiranje ali snemanje videoposnetkov.

Glavne značilnosti:

Življenjska doba baterije: Neewer LED svetlobni komplet ponuja do 80 minut uporabe z enim polnjenjem ali menjavo baterije.

Dimenzije izdelka: Dimenzije kompleta luči: dolžine 41,2 cm, širine 17 cm in višine 8 cm.

Združljivost: Neewer LED Light Kit je združljiv s petimi različnimi vrstami baterij: Panasonic CGR-D16S, Sony NP-FH70, NP-FM55H, NP-F550 in AA baterije.

Prikaz zmogljivosti baterije: Napolnjenost baterije lahko preprosto preverite s pritiskom na gumb za testiranje. 4 LED lučke označujejo, da je baterija polna, 1 LED lučka pa označuje nizko moč.

Filtri: Komplet vsebuje dva filtra, bel filter, ki razbremeni svetlobo (potepuški učinek), in še en filter za znižanje barvne temperature na 3200K.

Zatemnitev: Svetlost lahko enostavno nastavite z vrtljivim stikalom, ki vam omogoča, da ga vklopite in izklopite ter prilagodite svetlost.

Dizajn vročih čevljev: Svetlobni komplet ima obliko vročega čevlja, ki vam omogoča, da zajamete kamkorder ali kamkorder. Združljiv je z različnimi fotoaparati DSLR, kamkorderji in stativi, ki imajo povezavo z vročimi čevlji ali 1/4 "niti.

Odvajanje toplote: Zahvaljujoč dobremu sistemu za odvajanje toplote naprava deluje hladno in uporablja LED žarnice z dolgo življenjsko dobo, kar lahko zagotovi življenjsko dobo do 50000 ur.

Moč: Neewer LED svetlobni komplet napaja 6 baterij AA (baterije niso priložene). Poleg tega lahko uporabite nekatere baterije serije Sony NP (NP-F550, NP-FM55H, NP-FH60) ali baterijo Panasonic CGR-D16S s priloženim adapterjem za baterije.

Neewer LED svetlobni komplet je lahek in trpežen ter zasnovan tako, da ga odnese kamorkoli. Hitre in enostavne nastavitve vam omogočajo, da nikoli ne zamudite popolnega posnetka.

NEEWER je globalna blagovna znamka fotografije, videografije in glasbene opreme. Podjetje je zavezano k zagotavljanju izdelkov vrhunske kakovosti, ki so jih preizkusili profesionalni fotografi, videografi in ljubitelji glasbe po vsem svetu.

Vsebina paketa:

1 x oranžni filter
1 x led svetilka Neewer Camera
Navodila za 1 računalnik

Pri nakupu upoštevajte:
Izdelek ne vsebuje baterije.
Lahko se uporablja s 5 x 2AA baterijami, baterije niso priložene! 

Poleg baterije izdelka se lahko uporablja tudi z baterijo.
Baterije, združljive s tem izdelkom:

NP-F550
F750
F970



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.