MAY SALE
-30%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Nokia N8 pametni telefon (12 MP Carl-Zeiss fotoaparat, xenon bliskavica, HDMI vrata, ščip povečava, Ovi kartice) Različne barve
Nokia N8 omogoča enostavno bivanje povezanih prek Facebooka in Twitterja: adresar neposredno prikazuje stanje vseh prijateljev. Nimaš enega, temveč tri domače poglede, ki jih lahko konfigurirate individualno, na primer z mini programi (pripomočki). S preprostim utripom prsta lahko preklopite iz enega domačega pogleda na drugo. Z nokio N8 lahko snemate in urejate videoposnetke v hd kakovosti, vstavite glasbo, slike, besedilo in prehode in jih nato naložite neposredno v internet. Snemite izjemne fotografije z velikim 12-megapikselnim senzorjem in optiko Carla Zeissa. Bliskavica xenon omogoča kakovostne posnetke tudi v pogojih nizke svetlobe.Nokia N8 ima VRATA HDMI, tako da lahko svoje fotografije, video posnetke in glasbo predvajate na združljivih televizorjih, zunanjih zaslonih, projektorjih in stereo. In vse to v neverjetni digitalni HD ločljivosti 1.280 x 720 pik (720p) za videoposnetke. Nokia N8 podpira tudi Dolby Digital Plus. Tako lahko uživate v videoposnetkih v vašem domu kino sistema v Dolby Surround zvoku.Z Nokio N8 vedno veste, kam iti. Preprosto vstopite v cilj in Ovi Maps vas popelje tja z glasovno podprtimi navodili - peš ali v avtu, v več kot 70 državah. Prav tako brezplačno: Zemljevidi po vsem svetu, Lonely Planet in Michelin potovalni vodniki, informacije o trenutnem vremenu in dogodkih v bližini.Dodatne aplikacije za vašo Nokio N8 ponujajo še več zabave in še več načinov za ustvarjalno. Trgovina Ovi ima na tisoče aplikacij, iger in videoposnetkov za prenos. Možnosti so neskončne. Nokia N8 ponuja intuitiven dostop do vseh vaših najljubših albumov - vključno z prikazom album art. Uživajte v glasbeni zbirki na poti - do 50 ur.

"Naprave so vklop/izklop in testirane na LCD funkcionalnosti. Naprave so dobavljene skupaj z baterijo in pokrovom hrbta.
Vklop/izklop pomeni, da se naprave preverijo, ali jih je mogoče vklopiti. Poleg tega je LCD testiran.
Ta ponudba je namenjena izključno profesionalnim prodajalcem.
Trgovci s trgovsko licenco ali brez nje.
Wehr več naprav Kupi ni zasebnik.
Na baterije ni garancije, saj to niso nove naprave.
Prodaja poteka kot posebna točka izrecno brez garancije ali vrnitve.
Ta ponudba je namenjena izključno profesionalnim prodajalcem. Prodaja poteka kot posebna točka izrecno brez garancije ali vrnitve.
Prodaja za izključitev kakršne koli garancije Ni znižanja, pretvorbe ali odkupa.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.