FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
10 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Nosilec za kolesa GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 za kamere

3,09 € /kos cena brez DDV
NAROČAM

Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
ACTION - DJI - GoPro - Xiaomi
SKU:
70208
EAN:
5905601810469

Stik Pokliči

Nosilec za kolesa GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 za kamere - opis

GoPro športna kamera nosilec za kolo za krmilo Opis izdelka + poudarki

Glavne značilnosti: Vrsta izdelka: Nosilec krmila za kolesa Material: ABS + najlon + aluminij Teža: 52g Mesto vgradnje: krmilo/palica/oprijemni drog s premerom 20-30 mm Nastavitev: 360 stopinj Združljivost: kamere, akcijske kamere Montaža: Univerzalni navoj za montažo akcijskih kamer Vodoodporen: Da Višina celotnega ročaja: 70 mm Priročno: Hitra demontaža in montaža, brez orodja Trpežna: drži napravo trdno in enakomerno Komplet vsebuje: 1x nosilec za krmilo, 2x pritrdilni vijak, 1x protizdrsna blazinica
Nosilec krmila za motorno kolo, motorno kolo, skuter ali kolo je bistven pripomoček za vsakega ljubitelja dejavnosti na prostem, kot so kolesarjenje, motorno kolo ali skuter. Izdelan je iz izjemno kakovostnih materialov in bo izpolnil vaša pričakovanja. Ne glede na to, ali imate akcijsko kamero, DSLR, GoPro, SJCAM ali celo držalo za telefon (držalo za telefon ni priloženo) - ta modularni sistem lahko deluje z njimi. Zasnovan za večino kamer, gimbalov in druge foto-video opreme, ki je na voljo na trgu.
Udobje in varnost Varnost uporabe zagotavljajo nedrseče blazinice (1), ki odpravljajo nevarnost premikanja ročaja. Težki vijaki iz nerjavečega jekla (2) zagotavljajo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo izdelka.
360-stopinjska vrtljiva glava Nosilec za kolo ima 360-stopinjsko vrtljivo glavo s ključavnico vsakih 90 stopinj. Položaj se zaklene z zategovanjem nastavitvenega vijaka z izvijačem, kar zagotavlja stabilnost položaja. Vijak je prekrit s tesnilom za zaščito krmila pred praskami!
Široka uporaba Ne glede na to, ali imate raje kolesarjenje, motocikel ali skuterstvo, se ta nosilec popolnoma prilagodi vašim potrebam. V držalo lahko postavite akcijske kamere m.in.: GoPro - Hero 12, Hero 11, Hero 10, Hero 9, Hero MAX, Hero 8, Hero 7 (črna, srebrna, bela), Hero : 6, 5, 4, 3+, 3, 2, 1, Hero 2018 Fusion, SESSION, HERO+, Motorsports, Surf, Goli, Klasični SJCAM - SJ9 Strike, SJ8 PRO, PLUS, ZRAK, SJ7 zvezda, (SJ7000), SJ6 legenda, (SJ6000), SJ5000+, SJ5000 SJ4000 Xiaomi - Yi, Yi 2, Mijia 4K Dji - Akcija 2, Dji Action 3, Dji Action 4, Osmo Action Druge naprave - npr. pametni telefoni, fotoaparati, GPS navigacija (POZOR! zahtevajo dodatne nosilce - niso priloženi) Če želite napravo pritrditi na nosilec, jo namestite v posebno torbico/držalo s standardnim nosilcem akcijske kamere (ni priloženo).
Enostavna in hitra pritrditev Ta nosilec je zasnovan z mislijo na udobje. Demontaža in montaža sta zelo enostavna in ne zahtevata uporabe orodij. Preprosto odvijte gumb za vpenjanje, da namestite ali odstranite opremo.
Alogy je dinamična poljska blagovna znamka, ki izstopa na trgu zaradi svojih naprednih inovacij in pozornosti do vsake podrobnosti. S strastjo do ustvarjanja sodobnih rešitev za vsakodnevne dodatke si Alogy dosledno prizadeva strankam zagotoviti edinstveno izkušnjo, ki združuje odlično kakovost, izvirno obliko in funkcionalnost na najvišji ravni. Ponašamo se z dejstvom, da naša blagovna znamka ne prinaša le izjemno kakovostnih izdelkov, temveč ustvarja tudi pozitivno nakupovalno izkušnjo. Naš cilj je graditi dolgoročne odnose z našimi strankami, ki so srce in duša našega poslovanja. Zahvaljujoč njihovim povratnim informacijam in podpori lahko nenehno razvijamo in prilagajamo naše izdelke njihovim potrebam.

Pogosto zastavljena vprašanja Ali je ta nosilec primeren samo za namestitev na krmilo kolesa?
Ne, nosilec je v glavnem zasnovan za vgradnjo na krmilo kolesa, vendar je kot nalašč tudi za krmilo motornih koles, skuterje in druge elemente s premerom od 20 do 30 mm.
Ali ima to držalo dodatne module za roko?
Da, na voljo je z dvema dodatnima moduloma za roko, ki vam omogočata namestitev fotoaparata v različnih konfiguracijah, kar vam daje svobodo pri ustvarjanju različnih posnetkov.
Ali je ta nosilec enostaven za montažo?
Da, montaža je zelo preprosta in ne zahteva uporabe dodatnih orodij.

Vse na dosegu roke! Preverite naše ostale ponudbe in izberite potrebno dodatno opremo za vas. Spominjati! Najdete lahko številne dodatke, kot so: kaljeno steklo, držala, avtomobilski polnilci, FM oddajniki, kabli ali slušalke.


Načini plačila

  • Bančni prenos
  • Gotovina
  • Spletno plačilo
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Načini dostave

  • Dostava po Sloveniji
  • Dostava v tujino

Druge ponudbe prodajalca

Druge ponudbe v tej kategriji

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.