FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
6 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Nove & redke dolge bambusove koreninske palice 95-110cm (37.4"-43.3")Primerno za večkratno uporabo

od 8,00 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 25,00 €

Na zahtevo
12,00 € od 1 do 10 kosov
10,00 € od 20 do 40 kosov
8,00 € od 80 do 160 kosov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
500 kosov
Država
Kitajska
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
30 dni
SKU:
BS95-110
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Z veseljem predstavljamo edinstveno ponudbo dolgih bambusovih koreninskih palic, ki so kot nalašč za različne ustvarjalne in funkcionalne namene. Te redke palice, dolžine od 95 do 110 cm (približno 37,4 "do 43,3 "), so narejene iz naravnih zlatih bambusovih korenin, starih štiri leta. Vsaka palica je izrazite oblike, ki ponuja individualen značaj in čar.
Najpomembnejše je, da lahko z nakupom in prodajo katerega koli od mojih izdelkov enostavno oblikujete organski cikel lastnega podjetja in ustvarite dolgotrajen, stabilen in naraščajoč denarni tok, s čimer vsaj vrednost končnega izdelka naredite 5-10 krat višjo.
Glavne značilnosti:
Material: izdelan iz naravnih zlatih bambusovih korenin, staran za optimalno trdnost in vzdržljivost.
Mere: Dolžine se gibljejo od 95 do 110 cm (37,4" do 43,3"), s premerom od 1,0 do 1,6 cm (0,4" do 0,64").
Zaradi različnih dolžin so cene različne. Navedena cena velja za najkrajšo velikost 1 meter. Če morate kupiti različne dolžine, me prosim kontaktirajte.
Edinstvena oblika: Vsaka palica ima edinstveno obliko, ki dodaja njeno posebnost. Kljub svoji individualnosti ohranjajo podobne dolžine in premere.
Obdelava in zaključek: Palice so podvržene vžigalni ogrevalni obdelavi za privlačen videz, ročno poravnane in voskane, da pokažejo svojo vrhunsko kakovost.
Barva: Na voljo v mešanih odtenkih rjave in rumene barve.
Vsestranskost: idealna za izdelavo ročajev namiznega pribora, palic Charlie Chaplin, palic za hojo in pohodništvo, konjskih bičev, ročajev za nože in torbice, izdelave svinčnikov, izdelave cevi, čarovniških palic, DIY projektov, obrtniških obrti, umetniškega oblikovanja, zamenjave ročajev pohištva in še več.
Trajnost in shranjevanje: Te bambusove koreninske palice lahko shranjujete več let, ne da bi pri tem izgubili kakovost, zaradi česar so odlična naložba.
Aplikacije:
Te bambusove koreninske palice so vsestranske in se lahko uporabljajo na številnih področjih. Bodisi za umetniško oblikovanje, funkcionalne stvaritve ali kot zbirateljske predmete zaradi svoje redkosti in delovno intenzivnega procesa zbiranja, služijo širokemu spektru namenov.
Podrobnosti naročila in pošiljanja:
Čas obdelave: 4-5 dni.
Način pošiljanja: približno 2-4 tedne ali več prek letalske pošte China Post s priloženo številko za sledenje, Če je veliko naročilo dostavljeno po morju / vlaku, s predvidenim časom dostave 5-8 tednov.
Tovor se izračuna na podlagi teže in prostornine, in sicer s poštnim hitrim in zračnim prevozom. Če presega 20 kilogramov, bo poslan po morju ali železnici. To je storitev od vrat do vrat s številko za sledenje, ki je primerna za sledenje na spletu kadar koli. Zahteve po meri so dobrodošle.
Hvala, ker ste izbrali naše edinstvene bambusove koreninske palice. Veselimo se izpolnitve vašega naročila in podpore vašim ustvarjalnim prizadevanjem.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.