FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Kamera lutke odvrača od varnosti vaše nepremičnine

0,99 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
2000 kos
Dostopna količina
2000 kosov
Država
Francija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 2 tednoma

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Ta brezžična lažna kamera odlično odvrača od zaščite vaše lastnine pred vdorom. S svojim realističnim videzom daje vtis, da aktivno spremlja okolico, kar lahko odvrne potencialne tatove in vsiljivce.

Ta lažna kamera je idealna za zunanjo uporabo, zahvaljujoč vremensko odpornemu ohišju. Z lahkoto ga je mogoče namestiti na steno ali strop, zaradi kompaktne zasnove pa je diskreten. Poleg tega je brezžičen, kar omogoča enostavno namestitev in uporabo.

Upoštevajte, da je lažna kamera namenjena veleprodaji. Kot nalašč je za lastnike nepremičnin, upravljavce nepremičnin ali varnostna podjetja, ki želijo povečati varnost svojih nepremičnin, ne da bi morali vlagati v prave nadzorne kamere. Ne oklevajte in nas kontaktirajte za več informacij o naših veleprodajnih ponudbah.

Bodite prepričani, da zaščitite svojo lastnino s to lažno odvračilno kamero. Zaradi svojega realističnega videza in enostavne namestitve je idealna izbira za povečanje varnosti vaše nepremičnine. Ne dovolite, da vsiljivci prevladajo, danes se odločite za to brezžično lažno kamero.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.