FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Sony Xperia XZ jasen primer "S" je odlična izbira za lastnike Sony Xperia XZ, ki želijo zaščititi svojo napravo in ohraniti prvotno zasnovo. Izdelan iz visokokakovostnega prozornega materiala, je ohišje minimalistično, hkrati pa zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami, kapljicami in manjšimi poškodbami.

Z natančnim prileganjem za Sony Xperia XZ vam ohišje ne omogoča le popolnega dostopa do gumbov, vrat in funkcij telefona, temveč tudi ne povzroča neprijetnih izkušenj med vsakodnevno uporabo. Tesno prilegajoča se zasnova zagotavlja trajno zaščito, kar zmanjšuje tveganje poškodb, tudi pri močni uporabi.

Poleg tega pregledna zasnova ohišja vam omogoča, da občudujete prvotni videz Sony Xperia XZ, ne da bi pokrili njegovo eleganco. Ohišje je tudi ultra tanko, telefonu ne dodaja nepotrebne teže ali razsutega tovora, kar vam omogoča, da ga udobno držite v roki in ga prosto položite v žep ali torbico.

Zanesljiva zaščita in eleganten dizajn - Sony Xperia XZ je jasen "S" ohišje, ki ga morate imeti v telefonu. Dajte svojemu Sony Xperia XZ odlično zaščito, ne da bi pri tem žrtvovali svojo prvotno obliko.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.